Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan írjak neki levelet?...

Hogyan írjak neki levelet? Durr bele a közepébe vagy írjak még valamit?

Figyelt kérdés

Egy ismerősömről lenne szó (fodrász), én a közvetítő vagyok, egy időpontot kell kérnem hozzá egy barátomnak. Ők ugye még nem ismerik egymást. Szóval elég egy "hogy vagy" a levél elejére, vagy kell még írnom valamit? Valamint hogy fogalmazzak? Röviden és lényegre törően?

Kicsit ideges vagyok, mert hónapok óta nem beszéltünk, mégpedig amiatt mert beleszerettem... És mivel nem lett volna esélyem nála, nem beszéltem vele azóta :(

Köszi a válaszokat előre is!

2015. febr. 18. 12:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
"szia! egy barátomnak beajánlottalak, tudnál neki egy időpontot adni?" - ennyi nem kell túllihegni...
2015. febr. 18. 13:07
 2/12 anonim ***** válasza:
72%

Fodrásztól levélben időpontot a barátodnak?? És izgulz hogy mit irj? Ezt megint csak én nem értem?

De ki ő, a Michael Jackson fordrásza vagy mi?

2015. febr. 18. 13:08
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Levélben bejelentkezni a fodrászhoz? Ilyet még nem hallottam!

Nincs annak a fodrásznak telefonja? Nem tudja felhívni az ismerősöd közvetlenül?

Vagy menjen be találomra az üzletébe és kérjen ott személyesen időpontot. Miért nem képes erre az ismerősöd?

2015. febr. 18. 13:10
 4/12 A kérdező kommentje:
Én sem tudom a munkahelyi számát, mert nem ezen az úton ismerkedtünk meg. És a barátom is csak úgy tudná elkérni, hogy ráír FB-n (vagy bemegy a fodrászatba igen). Megkért rá, megteszem szívesen, csak előjönnek a fájó emlékek is azért.
2015. febr. 18. 13:14
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
Jó hogy nem már papír alapú levelet vagy galambot nem küldesz.
2015. febr. 18. 13:16
 6/12 anonim ***** válasza:
40%

Fájó emlékek a fodrászról?? A hajvágás nem fáj. Egyre bonyolultabb a sztori.

Ki ő, a Gedeon bácsi?

2015. febr. 18. 13:19
 7/12 anonim ***** válasza:
93%

4-re:

Ha ennyire fájó emlékek vannak, akkor jobb lett volna, ha megmondod a barátodnak, hogy a munkahelyi telefonszámát nem tudod megadni csak a helyet, ahol dolgozik.

És igen, vegye föl ő a kapcsolatot a fodrásszal akár FB-n (nekem ez eszembe se jutott) vagy menjen be hozzá.

Én is így ismerkedtem meg a fodrászommal. Mikor új lakásba költöztem, munkából hazafelé mindig egy fodrász szalon előtt jöttem el. Eszembe jutott, hogy pont útba esne. Mi lenne, ha kipróbálnám? Találomra bementem, elmondtam mit akarok. A sok nő közül az egyik adott időpontot. Elégedett vagyok vele, azóta ő a fodrászom.

2015. febr. 18. 13:34
 8/12 anonim ***** válasza:
74%
Tértivevényes levélváltás nélkül felelőtlenség időpontot kérni a borbélytól.
2015. febr. 18. 13:40
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit érdekes a sztori, mert nekem nem teljesen egyértelműen jön le, hogy most TE csak egy egyszerű hajvágásban közvetítesz??

Mert, ha igen, akkor durr bele a közepébe :-)

2015. febr. 18. 14:21
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

Jézusom, te aztán furcsa, problémázós ember vagy, hallod...

1. Fodrászhoz telefonon vagy személyesen szokás időpontot kérni.

2. Oké, te levélben akarsz. Akkor írsz neki: "Szia, rég beszéltünk, hogy vagy? Van egy ismerősöm, egy ... éves fiú/lány, fodrászt keresett, és téged ajánlottalak. Mikor tudnád fogadni? Ezt és azt kellene neki csinálni. Várom a válaszod, és előre is köszönöm. XY"

2015. febr. 18. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!