Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan írjak neki levelet?...

Hogyan írjak neki levelet? Durr bele a közepébe vagy írjak még valamit?

Figyelt kérdés

Egy ismerősömről lenne szó (fodrász), én a közvetítő vagyok, egy időpontot kell kérnem hozzá egy barátomnak. Ők ugye még nem ismerik egymást. Szóval elég egy "hogy vagy" a levél elejére, vagy kell még írnom valamit? Valamint hogy fogalmazzak? Röviden és lényegre törően?

Kicsit ideges vagyok, mert hónapok óta nem beszéltünk, mégpedig amiatt mert beleszerettem... És mivel nem lett volna esélyem nála, nem beszéltem vele azóta :(

Köszi a válaszokat előre is!

2015. febr. 18. 12:50
1 2
 11/12 Kései Sirató ***** válasza:
Itt néhányan nem értik, hogy nem egy egyszerű fodrász - időpontról van szó, hanem az a gondod, hogy bele vagy zúgva ebbe a fodrászba. :) Aranyos vagy, fogadd meg a többiek tanácsát.
2015. febr. 18. 15:21
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen, ez a lényeg utolsó :) Másnak egy vállrándítással írnék üzenetet, nem érdekelne. :D Köszi a válaszokat, megírtam az üzit :)
2015. febr. 18. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!