Hogyan változtathatnék, hogy pozitívabb legyek?
Figyelt kérdés
Hát hogy is kezdjem...
Szóval azt vettem észre magamon, hogy rettenetesen dühös vagyok mostanában, leginkább a jelenlegi helyzetemre.
Mármint 22 éves egyetemista vagyok, de valahogy nem vagyok elégedett a jelenlegi helyzetemmel. A párkapcsolat terén is teljes sikertelenség, pedig ilyen régen nem fordulhatott volna elő velem, a haverjaimat pedig kerülöm, és frusztráltnak érzem magam egy társaságban.
Szerencsétlennek érzem magam, akin átnéznek az emberek, és semmibe veszem magam, ami eléggé kiábrándító.
2015. febr. 23. 22:47
1/1 Nemdetalánbiztos válasza:
Ismerős helyzet. 21/F
Sok módja van, de először rá kell jönnöd mi is az igazi probléma.
Én magamat figyelve sok mindenre rájöttem és aszerint szép lassan "gyógyítgatom" magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!