Hogyan változtathatnék?
Egy 20 éves lány vagyok, aki képtelen elfogadni saját magát. Kiskorom óta elégedetlen vagyok magammal. Próbáltam változtatni, de egyszerűen hiába. Hiába festetem a hajam, hiába lett tetoválásom és hiába vágattam le a hosszú hajam, a változtatások sem segítettek. Lehet ez annak köszönhető, hogy kicsi az önbizalmam.
Szerintetek mit tehetnék, hogy végre el tudjam magam fogadni? Mit tegyek még?
3-as vagyok.
Na akkor, elárulok neked egy titkot...már azzal, hogy beismered magadnak, hogy nem vagy egy páratlan képességekkel rendelkező különleges bánásmódot igénylő hercegnő, többet érsz azoktól a veled egykorú lányoktól, akik mindezt elvárják, csak azért, mert léteznek. Hidd el nincs fárasztóbb annál, mint hallgatni a beképzelt fecsegésüket, holott végtelenül üresek...
Nem mindenki bír művészi vénával, de ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy ízlésed viszont legyen hozzájuk.
A szépség pedig, elcsépelt közhely, de relatív, fölösleges másokhoz hasonlítgatnod magad. Pl. én el nem tudom képzelni miért van mindenki oda meg vissza Palvin Barbarától, bár a maga, egyáltalán nem egyedülálló módján végül is tényleg szép.
Hacsak nincs valami hatalmas defekted, hidd el biztosan te is az vagy. Esetleg ha lenne barátod, ő is sokat tudna segíteni... :)
Szóval ne parázz és ne mérd magad másokhoz, főleg hogy sokan csak lódítanak, csinálj mindent úgy, ahogy neked jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!