Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Az évfolyamtársam azt mondta hogy szerelmes belém. (fiu) Ő is tetszik nekem. De minden szünetben elmegyünk egymás mellett és csak az utcán köszön. Vajon igazat mond?
Mit tanácsoltok?
(a válaszotokat előre is köszönöm.)(én lány vagyok)
2015. febr. 21. 20:46
1/4 anonim válasza:
Reménykedj hogy nincs egy szobája tele játékszerekkel :D :D Na megyek is vissza és olvasom a szürke ötven árnyalatát :)
3/4 A kérdező kommentje:
Jó ötlet. De tavaly járt az osztálytársammal és az akivel járt becsapta őt(és megigérte hogy egy daradig senkivel sem akar járni) (de az pontosan egy éve történt) szerintetek van esélyem nála.?
2015. febr. 21. 21:03
4/4 anonim válasza:
Én már azt sem értem miért tetted ide ki ezt a kérdést? Helyette menj oda hozzá és beszéld ezt meg vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!