Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? (tobbi lent)

Forever 18 kérdése:

Mit tegyek? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Na a lényeg az h az Elején amikor még nem ismertem akkor ő figyelt fel rám nézett megminden.(ez egy fiú :D) es rammaszott tul nyomulosnak gondoltam es igy nem tetszett meg mert am helyes fiu. Sokaig nem hagyott es mar banom h nem voltam boldog akkor. Mivel parszor elkuldtem a fenebe meg az igazgatonal is volt mert zaklatott ezert mar bekenhagy. De sokat nez meg ramkoszon altalaban. Szerintetek? Mit tegyek? Meglatasok..?

2015. febr. 20. 21:08
 1/5 A kérdező kommentje:
Es ma volt a farsangunk es a noverevel "joban vagyok" es hallotta amikor a baratnommel a fiurol beszeltunk es azt mondta h o nem mondja el de nem volt vmi meggyozo ezer meg ezer is izgulok... :O
2015. febr. 20. 21:10
 2/5 anonim válasza:
Bejon, neki is bejossz, hol itt a problema?
2015. febr. 20. 21:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Ott h nem tudom vagy nem biztos h bejövök neki :/
2015. febr. 20. 21:34
 4/5 anonim válasza:
Ha nyomult elmondásod szerint akkor biztos. Ha kicsit is embernek érzed magad akkor azonnal és mond meg neki hogy kap egy esélyt és ne ülj a hátsódon és várj. A mai világvan örülni kell ha valaki őszintén odavan érted! Menj és beszélj vele! Utána meg írd meg hogy mi volt! Akar téged biztosan! Erre utal az is hogy nyomult rád és mászott mert már nem bír az érzelmeivel. Menj és mond meg neki hogy tetszik! Ne várj ölbetett kézzel! Határozott legyél mielőtt más lesz neki és lekésed, mert utólag bánni fogod, hogy egy ilyen apró lépés miatt lekéstél róla. Hajrá!
2015. febr. 27. 12:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a választ :)
2015. márc. 5. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!