Kikkel menjünk barátnőmmel fesztiválra? Ketten nem engednek el minket, de honnan akasszunk le két srácot?
Figyelt kérdés
2015. febr. 19. 23:12
2/8 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
És ha veletek van 2 srác, attól mi lesz jobb?
3/8 A kérdező kommentje:
16.. Mert úgy biztonságosabb..nem sajnos nincsenek olyan srácok akikke eltudnnk menni..:/
2015. febr. 20. 10:33
4/8 anonim válasza:
jófej rokonok? Én a nagybátyámmal, nevelőfaterommal, vagy az unokanővérem férjével jártam el koncertekre meg fesztiválozni, ha egyedül nem engedtek el. Bár persze az sem mindegy, hogy milyen fesztiválról beszélsz. Van olyan, ahová pasival sem engedném a gyerekem (ha lenne ), mert akkora lepra hely.
5/8 A kérdező kommentje:
pl Sziget, VOLT, sound, stb..:)
2015. febr. 22. 19:34
6/8 anonim válasza:
Ez pont 3 olyan fesztivál, amire 18, sőt 20 évesen sem kéne elmenni... sziget, volt, sound, semmi másról nem szólnak, csak pia, drogok hányásig, mindenki b*szik mindenkivel, a háttérben minősíthetetlen tuctuc zenével. Egyébként honnan lesz pénzetek rá? Szigetre kb. fejenként 100rugó kéne, ha nem akartok piára költeni. Ha ezt kifizetik a szüleitek, akkor már nem édes mindegy, kivel mentek? Ha lesz veletek 2 fiú, akkor is le fog valaki itatni és bevinni a sátrába, ha más nem, akkor pont ők. Oly mindegy.
7/8 anonim válasza:
Efott-ra jöttök? Mert ha igen szívesen csatlakozom :D 16/F
8/8 A kérdező kommentje:
:DDD sztem sokkal dramaibanak látod a helyzetet.. Sok ismerősöm volt ezeken és normális emberek. Nem olyan brutal, azt mondják. Pl bnom most megx apjával soundra...
Am igen, lehet h megyünk efottra^^
2015. júl. 7. 05:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!