Szerintetek melyk a legjobb megoldas?
Osszevesztem az egyik legjobb baratommal, kerek 10 napja. Elegge sulyos volt a helyzet es azota nem beszelunk. Probaltam neki sms-t kuldeni, hogy bocsasson meg, de meg ott is probaltam magamat kimagyarazni az egeszbol. Beszeltem egyik baratnojevel, es azt mondta hogy azt uzente hogy meg egy par napig ne keressem mig lenyugszik... ez volt penteken.
Azt szeretnem kerdeni hogy szerintetek mi lenne a jobb? ha azt irnam neki hogy bocsasson meg, sajnalom az egeszet ami tortent, vagy inkabb kerdezzem meg hogy mit csinal? es ha szeretne hogy beszeljunk?
Ti hogyan cselekednetek?
1.Nyugalmat kért, akkor add meg neki!
2.De az is lehet,hogyha bocsánatot kérnél,akkor segitene neki,hogy ujra szóba álljon veled!
azt irtam neki hogy: szia. mi ujsag? tudom hogy azt kerted par napig ne zavarjalak. csak azt szeretnem mondani hogy oszinten sajnalom ami tortent es nagyon megbantam hogy megbantottalak. kerlek bocsass meg. ahogy lattam nem nagyon akar irni.. odairtam hogy kerlek irj vissza.. csak beszelgetni szeretnek. de semmi...
en nagyon tartok hozza es tenleg a legjobb baratomnak tartom... a lenyeg az hogy latja hogy nagyon szeretnek kibekulni vele es hogy mindig irok neki. Lehet ezert nem akar irni.. hogy hadd szenvedjek. Eskuszom mar nem tudom mit mondjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!