Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit jelent terelgetni? Cél...

Mit jelent terelgetni? Cél mutatás?

Figyelt kérdés

Egy kedves lány barátom nagyon maga alatt van, mivel eddig az életben nem igazán jöttek úgy össze a dolgai mint szerette volna!Mivel számomra sokat jelent az ő boldogulása és boldogsága (és persze szeretnék jó pontokat szerezni nála pasiként) le is ültem vele beszélgetni a vágyairól,álmairól.Tudom hogy egy pasiban azt szereti ha határozott,van önbizalma,céltudata és azt várná tőle hogy "terelgesse",támogassa élete útján!

Nem tudom pontosan jó felé gondolkodok e de nekem ez a terelgetés azt jelenti hogy segítség nyújtás,az álmok,vágyak megvalósításában! jól sejtem,vajon ilyesmire gondolhatott?

2015. febr. 8. 10:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak hallgasd meg, és bólogass, de szerintem ne adj külön tanácsot, csak ha megkér erre.
2015. febr. 8. 11:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Fogós kérdés. Részint nagyon jó #1-es meglátása, hiszen a nők legtöbbször nem várnak megoldást tőlünk, hanem csak azt, hogy meghallgassuk őket. Másrészről viszont vita közben születnek a legmagvasabb gondolatok. Miközben magunkban érveket, ellenérveket keresünk, óhatatlanul is rávilágítunk olyan, addig rejtett buktatókra, amik keresztbe tehetnek nekünk.
2015. febr. 9. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!