Meddig lehet két ember barát, ha teljesen más az érdeklődésük?
Kezdünk kicsit eltávolodni a legjobb barátommal egymástól, nagyon régi barátság régen minden dolgunk kapcsolódott. Most viszont már más az életvitelünk. Más város, más értékek stb.
Ami az egyiknek fontos az a másikat nem érdekli és vissza is.
Kitarthat a dolog? Vagy előbb utóbb ennek vége lesz?
Jelenleg még az emlékek és a múlt miatti közös dolgok megvannak de már nem az igazi a dolog. (vagy most)
Jelenleg én is hasonlóképpen állok egy 10 éves legjobb barátságommal.
Az én szemszögemből (és mások szerint is) rossz irányba változott, már nem találkozunk annyit, meg mondott a hátam mögött baromságokat rólam, szóval szerintem ezt le kéne zárnom.
Viszont ott van az, hogy 10 éve mindent tud rólam, én is róla, minden boldogságunkat és bánatunkat megosztottuk a másikkal és akkor így kéne, hogy vége legyen? Számomra is felfoghatatlan lenne, van vagy két lány a környezetemben, akikkel elbarátkozom, de olyan igazi legjobb barátság csak ezzel a lánnyal volt meg. Most ott állok, hogy ismerkednem kéne, akár neten vagy személyesen eljárnom a hobbimnak megfelelő klubba, összejövetelekre, mert ebbe beleőrülök.
Azt tudom neked tanácsolni, amit én is megpróbálok megtenni, hogy ezt a barátságot hátrahagyni és valami olyan új barátságba fektetni az energiám, ami pozitívabban sül el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!