Van olyan ember, aki ismerkedni akar? (Baráti szinten, nem párkapcsolat. )
Szerintem nem fura, az, hogy itt szeretnél ismerkedni. Sajnos elég nehéz mélyebb kapcsolatokat kialakítani, ha arra a társaság többi tagja nem hajlando, illetve nem alkalmas. Ha van kedved e-mailben leírni, Szívesen elolvasom a történeted, s szolgálok pár jó tanáccsal. Ha egy ilyen kérdés megfogalmazódott benned, az valószínűsíti, hogy értékes ember vagy.
22f
Csak az a rossz, hogy nehéz megfelelő barátot találni. Nekem van egy hosszú történetem a fent említett emberrel kapcsolatban...
Általánosban sokat tudtunk "együtt lenni". Beszélgetni, hülyéskedni. Voltak nehezebb időszakok, mikor például állandóan engem piszkált. Voltak összeveszések. Később mikor gimibe kerültünk. Azóta nem is találkoztunk, semmit nem csináltunk. De én egész végig nem éreztem annak, hogy mi barátok voltunk. Nem tudom mért. Pont egy pár perce mondtuk azt, hogy vége a barátságunknak... Biztos voltak olyan dolgok, amik neki voltak rosszak, csak én nem vettem észre. Most egymás szülinapjára, se karácsonyra se adtunk egymásnak ajándékot. Sose kérdezzük meg egymástól, hogy mi történt aznap, vagy hogy hogy van a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!