Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Akiknek 1000 ismerőse van...

Akiknek 1000 ismerőse van facebookon, azok tényleg ismerik is egymást?

Figyelt kérdés
2015. jan. 24. 15:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen nekem volt 1700 ismerősöm is, nem én jelölgettem őket, csak azt jjelöltem vissze akikkel legalább egyszer találkoztam. Két éve 3 nap alatt kiszelektáltam őket mire kb. 250 maradt.

Az tette be a lapot, hogy élőben még némely köszönni sem köszönt, oszt volt pofája bejelölni.

A like nem mindig mérvadó, semmit nem jelentettek nekem azok többége aki likolt, és 200-300 likeot kapott egy egy profilképem, pedig nem 20 éves bugyis tinilány vagyok, hanem 30-as pasi, kicsit kellemetlen volt az is, hogy csupa csaj likolgatott én meg házas vagyok.

Szívem szerint törölném is magam, de az fb csoportokban lévő kommunikáció végett szükséges rossz.

2015. jan. 27. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!