Akiknek 1000 ismerőse van facebookon, azok tényleg ismerik is egymást?
Figyelt kérdés
2015. jan. 24. 15:49
1/11 anonim válasza:
Kevés esély van rá, valószínűleg jelölgetős oldalakon szerez ismerősöket.
2/11 anonim válasza:
Attol fugg. Tegyuk fel olyan altalanosba jart, ahol 3-4 tagozat van. A rokonok. Kozepiskola (5 tagozat mondjuk), egyetem, munkahely, egyeb ismerosok... Keves a kozeli barat, de megeshet, hogy szokott veluk beszelni.
3/11 anonim válasza:
Nem kizárt. Nekem is van olyan ismerősöm akinek csak a becenevét tudom. ;)
4/11 anonim válasza:
Nem hiszem csak szeret jelölgetni és ezért van sok ismerőse.
Max a felét ha ismeri..
Sosem értettem miért jó ha ennyi ismerőse van valakinek?
5/11 A kérdező kommentje:
de mi a jó a jelölgetésben,ha nem is ismeri?
2015. jan. 24. 16:16
6/11 anonim válasza:
Ismerek olyat akinek több mint 600 ismerőse van már, közben meg nem sokan szeretik, nincsenek barátai sem, csak unalmában jelölget be mindenkit.
7/11 anonim válasza:
Mi számít ismeretségnek?
Nekem 350 körül van, de ebből 300-al sosem tartottam a kapcsolatot, vagy olyanok hogy látásból ismerem, de 2 szót ha váltottunk akkor sokat mondok.
8/11 anonim válasza:
Ismeros es nem barat jelolgetes. Kb az a kategoria megy facen hogy akit mar 1x lattal a buszon mar jelolik is aztan valosagban csak elfordulnak az embertol. Aztan meg jonnek a candy crush meg hasonlo meghivasok. A hitteritok kecske aldozas meg.............. Vagy is akarom mondani vagy minddel talalkozott mar elete soran legalabb 5percre egy buliban vagy valahol vagy csak jelolgetik egymast.
9/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Engem sokan munka miatt keresnek, és előtte szoktak bejelölni, mert így nem az egyebek közé kerülnek a levelek :-)
10/11 anonim válasza:
Nekem van olyan ismerősöm akinek több mint 2000 ismerőse van és a képeit mégis csak 30-an like-ják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!