Pesten a barátkozáshoz a fű az alap?
Hogyne. Az ellenségeskedéshez meg a géppisztoly.
Így mennek itt a dolgok ezen az egzotikus, misztikus "Pesten".
Nézzél sok Éjjel-nappal Budapestet, attól majd jó okos leszel, szépen igényesen kifejlődik az agyad, meg kirafinált leszel ilyen pesties ügyekben.
(Fun fact: Budapest egyébként a város neve, ugyanis Pest csak az egyik oldala a településnek.
Pestnek csak a gumicsizmás parasztok hívják a fővárost.)
3-as!
Egyetertettem veled, ertelmeset irtal, addig mig hozza nem irtad a "fun fact"-et. Kar volt, elszurtad.
Nem csak gumicsizmas egy paraszt, mint kedves 3-as szepen eloadta.
Egyebkent, 40 eve is, laza stilusban meg a Budapestiek is Pestnek hivtak a fovarost.
Most is szinte csak azt hallom pestiektől, hogy Pestnek hívják Budapestet. Én is. Most akkor mi van?
Attól még, mert vidéki valaki nem feltétlenül műveli a földet és kapál egész nap. Gyakran értékesebb és szeretet teljesebb életet élnek, mint a városiak. (Tapasztalat, mert vidéken nőttem fel, de jó ideje itt élek Bp-n.)
jaj, hagyjuk már ezt a "kinek van értékesebb élete" rivalizálást, olyan szánalmas...
mindenkinek az az értékesebb, ahol jól érzi magát...
én, mint pesti nem tudnám elképzelni az életemet vidéken, ez pedig fordítva is igaz, van olyan vidéki, aki pedig nem tudná elképzelni az életét Pesten
rengeteg olyan dologban volt már részem Budapesten, amiről a vidéki emberek még álmukban sem merne gondolni, illetve a vidékiek is rendeznek olyan programokat, amikre meg én nem gondolok
minden viszonyítás kérdése, egyik ember sem ér többet...
az pedig hatalmas nagy sötétségre utal, aki szerint a csizmás parasztok hívják Budapestet Pestnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!