Ezt most hogy értsem?
Én nő vagyok, van egy nagyon jó pasi barátom, régóta barátok vagyunk. Tegnap mondott nekem valami furát, de utána le is lépett, nem tudtam a végére járni hogy ezt hogyan is értette. Szóval azt mondta, hogy ha én szeretném, akkor ő is, hogy legyen köztünk több is, akár érzelem meg minden. De ha én nem, akkor ő nem erőlködik... Mg hogy rajtam múlik, ha nekem olyan lenne a hozzáállásom, és úgy csinálnám a dolgokat, akkor akár több is lehetne köztünk. (És itt most nem a szexre célzott, mert az múlt héten megtörtént közöttünk...) Kérdeztem tőle, hogy van e nála érzelem, vagy még nincs? Erre ő is-is. Azaz van már valami, de még több is lehetne.
Akkor ez most mi? Szerelmes belém, vagy csak nagyon kedvel de még nem szerelmes? Vagy mit akar tőlem??
Köszönöm a normális válaszokat.
Szerintem itt nincs kérdés. Elmondott normálisan mindent.
Csak ismételni tudom. Szeretné veled megpróbálni, vannak érzései, de gondolom, még nem szerelem.
Gondolom azért mondta hogy is is, mert ha nálad mégsem állnak úgy a dolgok akkor mint barátot (illetve a továbbikban extrás barátot?) nem akar elveszíteni.
Hm egyébként ez e kérdés úgy néz ki mintha egy előző kérdés "másik oldala" lenne (főleg ha olvasom a válaszokat):
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
oksa de attól még olyan mintha :)
de az ottani válaszokból is lehet következtetni. vagy lehet 32-t akart írni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!