Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 14/L beszélek egy fiuval es...

14/L beszélek egy fiuval es azt irta hogy szeret, ezt most hogy ertsem?

Figyelt kérdés
Beszelek mar regota egy 18 eves sraccal, es nem tudom hogy hogy erti azt hogy szeret pedig meg nem is látot meg semmi..ezt hogy értsem?
2015. jan. 5. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt így nagyon nehéz megmondani. Milyen szövegkörnyezetben írta?
2015. jan. 5. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Mióta beszéltek? Milyen rendszeresen? Mik a témák? Mennyire mély a kapcsolatotok? Mennyire ismered?
2015. jan. 5. 18:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát ezt ugy értem hogy kb. Naponta beszelunk es ugy szolit hogy drágaság meg ilyenek meg ilyet küld: :*

Köszönöm a válaszokat :)

2015. jan. 5. 18:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Ajjaj. De még mindig nem mondtad, mennyire jól ismeritek egymást. Mert, ha régóta beszéltek napi szinten, akkor akár még úgy is értheti, hogy beléd szeretett. Bár ez a neten keresztül szeretjük a másikat nekem kicsit idegen.. de azt mondják, létezhet. Szóval, ja.
2015. jan. 5. 18:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Huu, hat eleg jol ismerjuk mar egymast, sokmindent elmondunk egymasnak, megerjuk egymast.
2015. jan. 5. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!