Minden lány szeret (ne) utazni, igaz? Ha egy randin sokat beszélek az utazásról, azzal nem igazán lehet melléfogni?
1:
Nem csak magamról beszélek. Hanem általában az utazásról, utazási módszerekről, a másik fél utazásairól, ilyenekről.
Aki kedvel annyira, hogy eljön velem randizni, az sem hiszem hogy leszarná amit mondok. Eddig soha nem volt rá példa.
Ömm, lehet rosszul tettem fel a kérdést. Ne úgy képzeljétek el hogy csak én beszélek a randikon és hogy csak utazási sztorikat nyomok. Akkor lehet így kellett volna feltennem a kérdést:
Az utazás jó téma egy randin? Úgy vettem észre szinte minden lányt érdekli.
9:
Pedig pont hogy azt vettem észre hogy azok a lányok sokkal jobban érdeklődnek, akik maguknak nincs lehetőségük utazni, viszont nagyon szeretnének. Olyankor úgy érzem sokat növök a szemükben és örülnek hogy olyannal találkoznak, akinek vannak a témában valós tapasztalatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!