Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minden lány szeret (ne)...

Minden lány szeret (ne) utazni, igaz? Ha egy randin sokat beszélek az utazásról, azzal nem igazán lehet melléfogni?

Figyelt kérdés
Sokat utazgatok az egyetem mellett, egyelőre 90%-ban belföldön és nagyon sok jó sztorim van. Azt vettem észre, hogy a lányok kajálják az utazós dolgokat. De még nincs túl nagy mintám, ami alapján ezt levonhatnám, hogy minden lánynak (vagy akár 100-ból 95-nek) bejön. Ez tényleg így van ahogy mondom, jól látom?
2014. dec. 24. 19:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem. Van aki pont leszarná, hova mész.
2014. dec. 24. 19:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Azok a lányok a bmw-s pasikra is olyan szemekkel néznének rá.
2014. dec. 24. 19:20
 3/10 A kérdező kommentje:

1:

Nem csak magamról beszélek. Hanem általában az utazásról, utazási módszerekről, a másik fél utazásairól, ilyenekről.

Aki kedvel annyira, hogy eljön velem randizni, az sem hiszem hogy leszarná amit mondok. Eddig soha nem volt rá példa.

2014. dec. 24. 19:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha tetszel a lanynak akkor biztos figyelmesen hallgatja az utazasi elmenyeidet. Azert elsobb tud meg milyen korulmenyek kozott el, mert ha szamara eleg elerhetetlen egy utazas es vagyodik ra, akkor rossz erzest is kelthetsz benne, dicsekvesnek erezheti. De pl. lehet kozos tema is, ha mar jart ott o is.. azert nem kell am allandoan sztorizni egy randi alatt, neha jo ha kicsit kerdezel es Te hallgatod meg a masikat.
2014. dec. 24. 19:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Azért ne beszélj róla sokat, még a végén felvágósnak fogsz tűnni, vagy a csaj bealszik. De ha érdekli, akkor nyugodtan. :)
2014. dec. 24. 19:22
 6/10 A kérdező kommentje:

Ömm, lehet rosszul tettem fel a kérdést. Ne úgy képzeljétek el hogy csak én beszélek a randikon és hogy csak utazási sztorikat nyomok. Akkor lehet így kellett volna feltennem a kérdést:

Az utazás jó téma egy randin? Úgy vettem észre szinte minden lányt érdekli.

2014. dec. 24. 19:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Jó téma, főleg, ha a lányt érdekli. Szóval arra figyelj.
2014. dec. 24. 19:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Persze szeretnek utazni nem saját költségükre. Vondd le, hogy szeretnének veled utazni a saját költségedre.
2014. dec. 24. 19:27
 9/10 anonim válasza:
Nekem nem nagyon volt lehetőségem eddig utazgatni nagyon, szóval engem egy idő után frusztrálna.. először lehet hogy meg kellene kérdezned, hogy ő szeret-e utazni.
2014. dec. 24. 21:18
 10/10 A kérdező kommentje:

9:

Pedig pont hogy azt vettem észre hogy azok a lányok sokkal jobban érdeklődnek, akik maguknak nincs lehetőségük utazni, viszont nagyon szeretnének. Olyankor úgy érzem sokat növök a szemükben és örülnek hogy olyannal találkoznak, akinek vannak a témában valós tapasztalatai.

2014. dec. 24. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!