Ti melyik lány pártjára álltatok volna?
Elmentek sátorozni 6-an. Két lány a pasijaikkal, plussz két fiúhaver. A társaság minden tagja ismerte egymást korábbról, kivéve az egyik srác csaját, nevezzük őt X-nek.
A csaj kissé csendesebb típus, de egyszerű, kedves, emiatt senkinek nem volt szimpatikus. A másik csaj nagyszájú, társaság középpontja.
Egész este X-et szívatta, és rábeszélt mindenkit, hogy szívassák ők is. Még a csaj pasija se állt ki mellette.
Végül arra jutottak, X maradjon kint egész éjjelre, és őrizze a tüzet.
Erre egyszer csak az egyik srác meggondolta magát, és kitalálta, hogy ő kint marad X-el, és egész este vele volt, beszélgettek, fogta a kezét, ölelgette. Végül mindenki kint maradt.
Miért nem hallgattak a másik csajra?
Te kint maradtál volna X-szel, vagy a másikra hallgatsz?
Miért?
Lányok: 22 és 20
Fiúk: 26 és 28 közt
Ezen is látszik, hogy a nők mennyivel nagyobb szarkavarók, mint a férfiak. Ha van egy csoportban 10 férfi és 2 nő, akkor is a nők kezdik el leghamarabb hátba szúrni, kipletykálni, szívatni egymást.
Nem férfielnyomással kell megküzdeni, hanem azzal hogy egymást ne bántsuk, ne beszéljük ki. Ez valami ösztönös dolog lehet.
22/L
Én szerintem a nagyszájúnak szóltam volna hogy még egy nagyra nyitott száj, legyen az ásítás vagy beszólás és mehet eügyi sétára. A szivatós srácot szerintem rendbetettem volna egy beszélgetéssel, de ez csak az én szemszögem, hogy ha sátorozni megyek a barátaimmal nem szopatni megyek X-et, hanem azért hogy jól érezzük magunkat, és valószínűleg X sem azért megy, hogy szopassák. Ha meg ezek után is szivatós kedvében marad (ami szerintem kizárt, ha épelméjű) akkor valószínűleg beültettem volna a kocsiba és otthon kiraktam volna.
Látod milyen egyszerű? És nincs probléma, mindenki happy. :O
"Erre egyszer csak az egyik srác meggondolta magát, és kitalálta, hogy ő kint marad X-el, és egész este vele volt, beszélgettek, fogta a kezét, ölelgette. Végül mindenki kint maradt."
Persze, mert látni akarták, hogy mikor veri szét a srác pofáját X barátja, amikor meglátja, hogy az fogdossa a kezét a barátnőjének, meg ölelgeti. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!