Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti melyik lány pártjára...

Ti melyik lány pártjára álltatok volna?

Figyelt kérdés

Elmentek sátorozni 6-an. Két lány a pasijaikkal, plussz két fiúhaver. A társaság minden tagja ismerte egymást korábbról, kivéve az egyik srác csaját, nevezzük őt X-nek.

A csaj kissé csendesebb típus, de egyszerű, kedves, emiatt senkinek nem volt szimpatikus. A másik csaj nagyszájú, társaság középpontja.

Egész este X-et szívatta, és rábeszélt mindenkit, hogy szívassák ők is. Még a csaj pasija se állt ki mellette.

Végül arra jutottak, X maradjon kint egész éjjelre, és őrizze a tüzet.

Erre egyszer csak az egyik srác meggondolta magát, és kitalálta, hogy ő kint marad X-el, és egész este vele volt, beszélgettek, fogta a kezét, ölelgette. Végül mindenki kint maradt.

Miért nem hallgattak a másik csajra?

Te kint maradtál volna X-szel, vagy a másikra hallgatsz?

Miért?

2014. dec. 24. 17:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Olyan 15-16 évesek lehettek,nem?
2014. dec. 24. 17:46
 2/15 A kérdező kommentje:

Lányok: 22 és 20

Fiúk: 26 és 28 közt

2014. dec. 24. 17:47
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezen is látszik, hogy a nők mennyivel nagyobb szarkavarók, mint a férfiak. Ha van egy csoportban 10 férfi és 2 nő, akkor is a nők kezdik el leghamarabb hátba szúrni, kipletykálni, szívatni egymást.

Nem férfielnyomással kell megküzdeni, hanem azzal hogy egymást ne bántsuk, ne beszéljük ki. Ez valami ösztönös dolog lehet.

22/L

2014. dec. 24. 17:50
 4/15 anonim ***** válasza:

Én szerintem a nagyszájúnak szóltam volna hogy még egy nagyra nyitott száj, legyen az ásítás vagy beszólás és mehet eügyi sétára. A szivatós srácot szerintem rendbetettem volna egy beszélgetéssel, de ez csak az én szemszögem, hogy ha sátorozni megyek a barátaimmal nem szopatni megyek X-et, hanem azért hogy jól érezzük magunkat, és valószínűleg X sem azért megy, hogy szopassák. Ha meg ezek után is szivatós kedvében marad (ami szerintem kizárt, ha épelméjű) akkor valószínűleg beültettem volna a kocsiba és otthon kiraktam volna.

Látod milyen egyszerű? És nincs probléma, mindenki happy. :O

2014. dec. 24. 17:53
 5/15 anonim ***** válasza:
Én kinnt maradtam volna X-el. Nem vagyok híve az ilyen dolgoknak, hogy valakit közösen szivassak másokkal, meg egyébként sem. Gyengeségre vall.
2014. dec. 24. 17:56
 6/15 anonim ***** válasza:
Pillanat,ez miért az ismerkedés kategóriába tartozik?
2014. dec. 24. 17:58
 7/15 anonim ***** válasza:
Kint maradtam volna X-el,azt a p*csát meg a tábortűzbe vagy a közeli halas tóba dobtam volna.
2014. dec. 24. 18:24
 8/15 anonim válasza:
Biztos hogy kint maradtam volna. Egyébként x helyébe dobnám a csávót, mert nem állt ki mellette.
2014. dec. 24. 18:34
 9/15 anonim ***** válasza:
hát ez több sebből is vérzik. egyrészt X pasija egy hatalmas nagy g.eci, hogy nem állt ki a csaja mellett, én a lány helyébe, azonnal kidobnám egy ilyen után. viszont a srác, aki kiment X-hez, ölelgette és fogta a kezét, talán kicsit túlzásba esett. egy párkapcsolatos (ellenkező nemű) embernek nem fogom a kezét, még akkor sem, ha épp össze van veszve a párjával.
2014. dec. 24. 18:41
 10/15 anonim ***** válasza:

"Erre egyszer csak az egyik srác meggondolta magát, és kitalálta, hogy ő kint marad X-el, és egész este vele volt, beszélgettek, fogta a kezét, ölelgette. Végül mindenki kint maradt."

Persze, mert látni akarták, hogy mikor veri szét a srác pofáját X barátja, amikor meglátja, hogy az fogdossa a kezét a barátnőjének, meg ölelgeti. :D

2014. dec. 24. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!