Engem csak kihasználtak?
A lényeg, hogy már gimi alatt szerelmes voltam egy osztálytársamba (lány), tizenkettedikben kezdeményeztem is nála, de ő visszautasított, viszont nem eléggé véglegesen, csak azt mondta, akkor, hogy éppen jár valaki mással. Gimi után ő és még ketten az osztályból (egy lány, meg egy fiú) + egy már idősebb ismerőse (végzős az egyetemen) Budapestre költöztek albérletbe. Én is felköltöztem albérletbe, ahol a főbérlővel laktam együtt. Akkoriban még összejárt az osztály egy része hébe-hóba, így megmaradt a barátság közöttünk. Az egyik haverom javasolta, mivel tudta, hogy mit érzek a csaj iránt, hogy a következő évben költözzek oda, mivel ugye tudtuk, hogy a végzős srác elmegy.
A következő félévben feljártam vidékről, mert az albérletem is messze volt a sulitól, és nem is igazán éreztem ott jól magam. Bár ez most irreleváns. A lényeg, hogy még nyár elején írtam a lánynak, hogy nem-e lenne hely náluk, mert újra felakarok költözni Pestre. Erre ő az írta, hogy úgy döntöttek, hogy csak hárman maradnak, mivel amúgy is túl sokan voltak négyen.
Aztán nyár végén ő írt rám, hogy még mindig albérletet keresek-e? Mivel a másik lány egyetemet vált, és így elköltözik onnan. Ketten meg ugye nem tudták volna fizetni, engem meg ismernek. Aztán oda is költöztem.
De itt jön a csavar. Durván fél évig laktunk így ott. De mindeddig a csaj új pasija is (aki szintén gimis osztálytársunk) ott lakott velünk. Eleinte csak néhány nap aludt ott, aztán egyre többször, sőt szinte nem is volt olyan nap, amikor nem. De nem volt szerződése, ergo nem fizetett lakbért, se rezsit.
Tehát elfértünk ott négyen is. Pedig először ez gond volt. Vagy eleve oda akarta vinni a pasiját? Végül is nagy hülye voltam, hogy ez így ment az orrom előtt. Persze, amikor már említettem a lánynak (már a vége felé), akkor már én voltam a rossz.
Hát ennyi a történet. Most az, hogy a pasija nem nálunk zuhanyzott (már amikor ott voltam persze), meg elvileg WC papírt is ő vette néha, nem változtat semmin. A lakbért nem ezért fizetjük, hanem mert ott lakunk, alszunk.
Nagy balek voltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!