Nektek van egy jó baráti közösségetek?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor ez hogy alakult ki?(pl hogy ismertétek meg egymást)2015. jan. 10. 22:46
2/11 anonim válasza:
Van, középiskolából "maradt" (ápoltuk a kapcsolatokat). 40 évesek vagyunk :)
3/11 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés főleg 18-20év körülieknek szól persze az idősebbek véleménye is érdekel.
2015. jan. 10. 22:58
4/11 anonim válasza:
Az én barátaimmal már kb óvodás korunk óta jó barátok vagyunk. Érdekes, hogy ez így megmaradt. Már nagyjából 20 éve. Nagyon ritka és különös dolog valakit barátként a kiskorától ismerni, főként most, hogy már páran a házasságot is tervezgetik. Furcsa erre visszagondolni.
5/11 anonim válasza:
Felvettem a kapcsolatot újra az egyik gimis barátnőmmel (igazából sosem szakítottam meg végleg a kapcsolatot vele, csak ezután elkezdtünk gyakrabban találkozni, beszélni). Ő vezetett be egy társaságba. Nagyon örülök nekik. :) Velük szoktunk eljárni ide-oda. Aztán találtam egy másik közösséget is, arról hallottam. Meg a barátom családi-baráti köre. Igazából minden helyről kb 1-2 emberrel van olyan igazi jó kapcsolatom, a többiekkel programokat szoktunk csinálni, van, hogy hetente, van, hogy két havonta, random. :)
6/11 anonim válasza:
Köszi, hogy az idősebbek véleménye is érdekel. :D
(máskor írd ki a kommentbe, hogy kik válaszát várod).
7/11 anonim válasza:
persze h van:) az osztálytársaimmal nem vmi fényes a kapcsolatunk (talán azért,mert lányosztály,én meg a fiúkkal jövök ki. Viszont járok szakkörökre,azokon kb. a társaság középpontja vagyok,vannak még fiúbarátaim más sulikból,őket a bnőim által ismerem,a bnőim meg elég különböző helyekről. suli,hittanos csoport, fakultáció,szomszéd utca,ilyesmi.Mindenesetre elég jó kis társaság alakult így ki:)
9/11 anonim válasza:
Van, középiskolások vagyunk, és hát ez alatt a 4 év alatt eléggé kialakultunk. Csak sajnos érezhető, hogy 4 hónap van hátra, és igazság szerint kezdünk kicsit besokallni egymástól. Ideje lenne lelépni szerintem.
18L
10/11 anonim válasza:
A legtöbb ember akivel jóban vagyok, gimis osztálytársaim voltak, illetve a legjobb barátomat óvodás korom óta ismerem, de 8. után más osztályba kerültünk. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!