A legjobb barátom sz*rik rám, mit tegyek?
Na jó..már csak hozzátok fordulhatok..a legjobb barátom sz*rik rám(én fiú, ő lány), egy héten lemondott 3 talit, mindenki mással előbb talizik mint velem, nem keres soha..soha nem ír rám és soha nem hív fel és ha megemlítem ezt neki hogy szarul esik akkor elküld a p*csába hogy mit képzelek magamról...nagyon megváltozott :/
Tudom hogy ez nagyon gáz meg lányos de régen vele mindent megbeszéltünk és ő volt az egyetlen ember akire számíthattam és vissza szeretném őt kapni..kérlek segítsetek...nem tudom hogy mit csináljak már. Segítsetek vagy/meg mondjátok el erről a véleményeteket!
Előre is nagyon nagyon köszönöm!
Ne legyetek bunkók légyszi
gyásznak foglalkozol vele, tojd le.
én is azt teszem, minek rohangálni olyan után aki nem hajlandó semmire, főleg ha állítólag a barátja...
A lány szerintem is kamaszodik.
Ha nem írnál rá, valószínűleg ugyanúgy nem keresne még annyira sem.
Nem akarok lehangoló lenni, de próbálj új barát után nézni.. Az a baj, hogy a lány túllépett most rajtad. Gonosz dolog, tudom, de nehezen kezdesz vele bármit is..
Én is hasonlómódon jártam. Lassan egy éve lesz,hogy utoljara láttam, s akkor teljes nyugalomban váltunk el. Állitása szerint semmivel nem bántottam meg, mégsem hajlandó velem még csak kommunikálni sem. Persze, nem ő az egyetlen.. Hidd el, idővel beletörődsz. Oly sok emberben csalódtam már, hogy el sem tudom mondani. Mostmár ott tartok hogy nem igen tudok másokban megbízni (úgy értem, hinni benne), s elfogadom a magányt. Tán egyszer majd jön valaki....
22f
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! Hasznosak nagyon.
De különösen az utolsó válaszoló válasza eléggé rám illik és meg is tudom érteni, én is így vagyok most. :/
sajnos teljesen aterzem a helyzeted, most en is pont igy vagyok. sok oka lehet, hogy hanyagol..amit tehetsz, hogy rakerdezel a dologra es vagy elmondja, vagy nem, de ha nem valtozik, akkor hagyd a francba. nem rendeld ala magad egy barati kapcsolatban.
en kulfoldon elek, es amikor hazamentem 1 hetre latogatoba, a "legjobb baratnomnek" minden fontosabb volt, mint hogy talalkozzunk. en hajlando vagyok hozza alkalmazkodni, de ha nem ad ra eselyt, akkor nem tudok mit tenni. csak azt, hogy elfogadom azt, hogy megsem vagyunk annyira jo baratok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!