Voltál már olyan helyzetben, hogy a legjobb barátnőmnek nem te voltál a legjobb?
Persze. Kb így szokott lenni:
A legjobban Bt bírja, B meg Ct. C mindkettőt, de az ő legjobb barija egy másik baráti társaságból D.
Hasonlóban volt részem, bár én férfi vagyok, és a legjobb barátom meg lány. Illetve már csak volt legjobb barát. A helyzet hasonló volt, a barátság nem volt annyira kölcsönös. Neki más volt a legjobb barát(nő)je, aki persze igazából inkább érdekből barátkozott vele. De mégis ő volt a mindene.
Ameddig ezzel a másik hölgyeménnyel nem romlott meg a kapcsolatom, addig ez nem okozott problémát. Legfeljebb kicsit néha bántott, hogy neki én csak a kettes számú barát vagyok, de igazából semmi gondot nem jelentett.
Viszont mihelyett a kis sz**keverő ellenem fordult, nem volt kétséges: úgy ugrált, ahogy ő fütyült.
Egy ideje már nem vagyunk barátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!