Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyire jó szerintetek ez?

Mennyire jó szerintetek ez?

Figyelt kérdés

15/F vagyok.

Szeptemberen lettem kilencedikes, szóval full új osztálytársak.

Az osztályból korábbról egy fiút és egy lányt ismertem.

A fiú korábban is az egyik legjobb barátom volt, a lánnyal "korrekt" viszonyban voltam/vagyok.

Szóval, az osztályban van 11 fiú.

Én rettenetesen csendes vagyok. Utálok magamról beszélni, de hallgatni másokat imádok, nyitott vagyok a poénokra, de általában ismeretleneknek, kevésbé ismerteknek nem tudok vicceset mondani, mert félek.

A 11 fiúból (-1 én, szóval 10 fiúból), 1 ugye a barátom általánosból, ő vele jóban vagyok, szóval ő rá számíthatok akármikor (egy városban lakunk, stb..).

Van 2 fiú akivel baráti viszonyban vagyok. Velük szoktam a legtöbbet lenni. Őket bírom, bírnak és számíthatok rájuk.

Van 1 fiú, akivel haveri viszonyban vagyok, vele leginkább a játék (LoL) miatt szoktam beszélgetni, de hosszabban nem tudok elbeszélgetni vele.

Van 1 fiú, akivel haveri viszonyban vagyok, viszont 1-2 szó után egyáltalán nem tudok vele beszélgetni, mert hasonlóan hozzám, inkább hallgató mint beszélő.

Van 1 fiú, aki nálam is csendesebb, ő vele semmilyen kapcsolatom nincs... Szóval egyáltalán nem tudok vele beszélgetni, pedig lenne közös téma.

Van 2 fiú, ők a nagymenők az osztályban. Velük igazából jóban tudnék lenni, mert hallgatni a keménykedést az nekem mindig ment, de nem hozta így a sors, szóval egyáltalán nem beszélek velük (köszönni azért köszönök)...

Van 1 fiú, aki mindenkivel jópofizik, a gáz, hogy én rohadtul nem tudok nevetni a viccein (mert sz_rok), és ez sajnos leolvasható az arcomról, ezért vele sem szoktam sokat beszélni, esetleg egy "neked hanyas lett?"-et megejtünk, de ennyi.

Van 1 fiú, akit nem bírok, és szerintem ő sem engem.

Totál ellentétek vagyunk, valamiért idegesít, hogy ilyen nagy életkedve van és mindenen tud nevetni, mindenhez pozitívan áll. Ő valamiért egyáltalán nem szól hozzám és a kérdéseimre is 1-2 szavas választ, ha ad. Valószínűleg ő is érzi, hogy nem vagyunk egy állásponton a világgal (vagy világban).

Lányokkal szintúgy sehogy nem vagyok, szóval párral próbáltam vicceskedni pár szót, ami sikerült is, szóval egy része kedvel, de nagy részüknek nincs véleménye rólam, ami igazából jó, mert ez a cél, de rossz is.

Szóval olyan semleges vagyok az osztályban.

Ha nem vagyok ott 4-5 emberen kívül a többieknek nem tűnik fel/ nem érdekli őket.

Mennyire jó ez a berendezkedés?

Vagyis mennyire gáz?

2015. jan. 7. 17:56
 1/3 A kérdező kommentje:

Szóval, ami akartam és szoktam is lenni, az megvagyok.

Ha úgy van, behívnak a buliba, de nem nagyon veszik észre, ha nem megyek el.

(Ez egy képletes dolog)

2015. jan. 7. 17:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Mármint nem megyek bele a buliba.

Vagy ilyesmi.

2015. jan. 7. 18:00
 3/3 anonim válasza:
Jujj, hát így elég hosszú és zavaros a számomra, de én is most lettem kilencedikes ( csk én ugye lány vagyok :D) és egyetlen egy lányt ismertem az osztálybab, de ő sem járt velem egy suliba. Igazából szerintem nem baj, ha nem vagy mindenkivel jóban csak azzal a pár emberrel, de mivel egy osztály vagytok és ez az osztály dolog szerinten arról szól, hogy egy osztály legyen összetartó, ezzel csak azt szeretném mondani, hogy nem baj az, hogy nem imádsz mindenkit, de sebkivel se legyél nagyon rosszban!!! Egyébként ez így igazából normális "berendezkedés" :)
2015. jan. 7. 18:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!