Szalagavatomra miert kene meghivnom noverem volegenyet?
Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 10:46
1/9 anonim válasza:
mert valamilyen szinten már ő is a családod része
2/9 anonim válasza:
Mert gondolom, a nővéred vele szeretne menni, nem egyedül.
3/9 anonim válasza:
1.: Mert ha nem is vérszerinti, de közeli rokonod;
2.: sértő lenne (jogosan!) nővéred számára, ha az ő legjobban szeretett személyét semmibe vennéd;
3.: a szokásjog sem tartja illendőnek párok szétválasztását,ezért vagy mindkettőt, vagy egyiket sem...
4/9 anonim válasza:
Mert rokonnak számít és nővéred szerintem vele menne.
Én szalagavatómkor csak szűk családi kör vehetett részt,mert meg volt adva ki mennyi embert hív,így nem volt kérdés,hogy szüleim,tesóm és a nagyszülők jöhettek.
5/9 anonim válasza:
Te mit szólnál hozzá, ha majd az esküvőjükre nem viheted magaddal a barátodat?
6/9 anonim válasza:
Nem kötelező meghívni senkit. Aki úgy érzi, hogy életének ez a csúcspontja, amely élményt a világon mindenkinek át kell élnie, mert ilyen többet nem lesz a világtörténelemben, az hívjon meg bárkit.
7/9 anonim válasza:
11:26-os jól írja.
Mi lenne ha neked lenne párod és nem viheted magaddal,amikor nővéredék esküsznek. Szerintem rosszul esne.
Ha csak nincs megadva hány főt vihetsz,akkor illik meghívni.
De nem szereted vagy miért vagy ennyire ellene?
8/9 A kérdező kommentje:
az eskuvon nincs korlatozva a meghivok szama!! viszot itt igen! es elegge keves
2015. jan. 7. 12:56
9/9 anonim válasza:
Ja az más tészta. Hívd meg akiket szeretnél testvéred,szülők nagy szülők barátnők ha marad meghívó akkor nővéred vőlegényét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!