A közeljövőben három közeli barátom is külföldre fog utazni. Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Sosem voltam egy túl szociális alkat, aki csak
csak úgy új ismeretségeket szerez, ezért is érint kicsit rosszul, hogy - az egyébként egymástól független - barátaim pont mostanában fognak külföldre indulni.
Nem tudom mit fogok így csinálni, mert a programjaim ehhez a három emberhez kötődnek leginkább. Még szórakozni sem nagyon fogok tudni eljárni, ha csak nem megyek magamban, de az meg milyen már. Nagyon egyedül és magányosan fogom magamat így érezni, ez borítékolható.
Mit lehetne ilyenkor tenni ? 27/F
2015. jan. 2. 14:11
2/3 A kérdező kommentje:
Én viszonylag jól meg vagyok itthon, jelen helyzetemben egyszerűen nekem nem éri meg külföldre mennem.
2015. jan. 2. 14:55
3/3 anonim válasza:
Akkor sajnos annyit tehetsz, hogy beletörődsz és interneten tartjátok a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!