Igaz barátok vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
Sosem merek felmenni Messengerre mert félek hogy csak veszekednek velem. Meg mindig én megyek el hozzájuk most is akkora hó van de 7km rt kell bicikliznem hogy eljöjjön hozzánk mert csak akkor jön el ha elmegyek hozzájuk. Aztán volt amikor beszélünk Facebookon aztán hirtelen csak rám irt hogy,, hiányzol gyere már át"en meg magamban azt mondtam hogy végre azt mondta hogy hiányzok neki. Jah persze rögtön ugrottam is aztán nem is nagyon érdekelte hogy hogy vagyok csak a pasijáról beszélt. Aztán most van ugye szilveszter de nem tudok laza lenni mert még egy csomó leckém van meg aztán mindig az ő kivánságaikat kell lesnem. Az új sulimban vannak barátaim es egy közülük. Legjobb barátnőm :-) nővérem mondta hogy felejtsem már el a régit mert csak kihasználnak de nagyon nehéz hiszem 8 évig együtt voltunk. Szerintetek is felejtsem el őket ? Már 100 szor mondtam hogy ez volt az utolsó hogy ugrottam amint hívtak de nem még mimdig azt csinálom valahogy már próbáltam elengedni őket mert sosem hiányoltak csak akkor ha kellett valami aztán most meg ez a bajuk mit tegyek? (légyszíves normális válaszokat)2014. dec. 31. 18:21
2/2 anonim válasza:
Felejtsd el az ilyen barátot. Foglalkozz inkább a tanulnivalókkal (ha tényleg sok van). Barátkozz az új sulidban levőkkel, hátha ők jobbak. El kell engedned őket. Nekem is voltak ilyenek, és akaratlanul is, de pont így használtak ki. Akaratlanul, mert nagyon hiányoztam nekik, de én bunkó módon megmondtam, hogy más dolgaim is vannak és ettől fogva ne hívjanak többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!