Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? Hagyjam, és...

Mit tegyek? Hagyjam, és maradjunk csak barátok?

Figyelt kérdés

Még ősszel megismertem egy nőt, néha összefutunk, időnként együtt sétáltatjuk a kutyáinkat, olyankor beszélgetünk.

Valamennyire megismertem, és eléggé megkedveltem.

Pár napja beszélgettem vele személyesen, láttam rajta valami nincs rendben. Megkérdeztem mi a baj, elmesélte, hogy csalódott valakiben, akivel kialakulóban volt egy kapcsolat, de részletekbe nem ment bele. Azt elmondta, hogy egy tulajdonsága volt az, amiben hatalmasat csalódott, meg hogy nyugodtabb lenne, ha tudná amit nem tud. De nem félrelépés volt.

Kicsit lelombozott a dolog, de azért meghallgattam, próbáltam lelket önteni belé, ő meg hálás volt, és meglepődött mert nem gondolta hogy van egy ilyen kis "pszichológus" énem is.

Most mit kéne tennem?

22/F

2014. máj. 22. 20:23
 1/1 anonim válasza:
hívd fel, keresd meg, aztán találkozzatok, én nem hagynám annyiban a dolgot.. persze ne légy tolakodó.
2014. máj. 23. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!