Szeretnétek egy ilyen szövetséget kialakítani?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam létrehozok faceen egy csoportot ahová mindenki leírja a problémáját,gondját,baját és aki tud az segít..2014. dec. 30. 12:49
1/7 anonim válasza:
A facebook a lehető legrosszabb hely erre szerintem.
2/7 Firedoom válasza:
Egyet ertek. Akinek vaja van az nem szeretne a nevével egyutt nyilvánosságra hozni.
3/7 anonim válasza:
Legtöbben magányal küzdenek és társra vágynak,de persze válogatnak is ezerrel,szóval nem tudom hogy lennének képesek segiteni egymáson,amikor még magukon sem tudnak..
4/7 gömbicica válasza:
valószinüleg Nekedd is megoldásra váró problémád van(
5/7 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy a gyakori pont az amit te terveznél a facen? Ami eleve rossz ötlet, mert senki nem fogja felvállalni a gondját, baját névvel, címmel, látható arcokkal..
7/7 A kérdező kommentje:
Ha nem jó a face szívesen várok más helyeket ahol kialakíthatjuk..
Nem csak arra gondoltam hogy a lelki bajokat megosztani hanem egyéb gondokat..
A gyakori nem túl jó, itt vannak akik kötekednek és hazudnak!!
2014. dec. 30. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!