Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van olyan köztetek, aki...

Van olyan köztetek, aki zenészekkel tudott baráti kapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mondta, hogy énekesnővel ismerkedett én meg elküldtem melegebb éghajlatra, hogy ez nem lehetséges. Ezek szerint mégis vagy ki tudja.
2014. szept. 1. 01:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért ne?

Én Sterbinszkyvel tartom a kapcsolatot!

2014. szept. 1. 02:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Én egy 13 tagú zenekarral nőttem fel, miért ne lenne lehetséges? Ők is emberek.
2014. szept. 1. 05:16
 3/5 anonim ***** válasza:
én is "énekesnő" vagyok... csak azért az idézőjel, mert nem ebből élek, csak hobbiból zenélünk és koncertezünk... sokszor odajönnek hozzám koncert után vadidegenek beszélgetni... sose küldtem el senkit :) bár tény, én nem vagyok ismert énekes, de úgy gondolom, simán lehet velük is beszélgetni...
2014. szept. 1. 09:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Miért szerinted ők UFO-k vagy mi?

Ők is csak emberek!

Ha olyan helyzetbe kerül az ember vagy eleve olyan társasággal van akiknek az ismerőse pl énekes,zenész stb. Akkor lehetségesebb.

2014. szept. 1. 16:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem erről írok. Azt hiszem ők arra hajtanak, hogy minél gazdagabbak legyenek, így inkább ilyenekkel barátkoznak. Annak aki ismer énekesnőt, akinek nincs gazdag férje komolyan fizetek egy fagyit. De tudom nem létezik ez a kategória.
2014. szept. 1. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!