Miert csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akivel nagyon jól elvoltunk általános iskolában de most már 9.esek vagyunk es már nem tudunk annyit találkozni de én mindig próbáltam a legtöbbet lenni vele de most hogy itt van a téli szünet nagyon fura lett láttam hogy vagy 4x fennt volt facen meg posztolgatott ki cuccokat de nekem nem volt hajlandó visstaírni. Most direkt csinálja vagy mi? :-(2014. dec. 23. 22:29
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem is gondolja, hogy megbánt téged ezzel, ha később válaszol majd neked. Vagy egyszerűen csak nem vette észre az üzenetedet. (Esetleg az egyébbe került, amit írtál neki, és azt általában ritkábban veszik észre.) Vagy lefoglalja valami más dolog a téli szünetben, esetleg ott vannak nála a rokonai, és nekik szentel nagyobb figyelmet. Ne izgulj ennyire, és ne gondolj rögtön a legrosszabbra. :)
Milyen baráti viszonyban voltatok? Csak nagyon jól ,,elvoltatok", vagy tényleg ilyen sülve-főve együtt barinők féle volt a kapcsolatotok?
2/3 anonim válasza:
Nyilván nem véletlenül csinálja.
Kopj le, keress mást.
Ne alázd magad azokkal akik nem állnak szóba veled, akármilyen is volt a kapcsolat előtte
3/3 A kérdező kommentje:
Eslő:sülve főve :-) mindenhova elkísértem
2014. dec. 24. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!