Miért veszi minden fiú a kedvességemet flörtnek?
Szóval 17 éves lány vagyok és mindig az van, hogy van egy srác aki kedves aranyos, jófej de csak barátként érdekel tehát persze, hogy én is jófej vagyok vele, meghallgatom a sztorijait, mosolygok, kedves vagyok vele aztán meg ők mindig úgy veszik ezt, hogy beléjük estem és egyből próbálkoznak aztán ha meg visszautasítom akkor meg én vagyok a szar alak.
Még ha rájuk másznék de nem, szóval miért van az, hogy ha csak szimplán kedves vagyok egy fiúval azt egyből úgy veszi hogy szabad a pálya???
"de ne mondjad már, hogy úgy van beállítva 4.5 milliárd pasi, hogy 15 perc beszélgetés után próbálkozik. "
Pedig nagyjából ez a helyzet, jól mondja Miquel mester, hiszed vagy sem. Leszámítva persze, hogy vannak a taktikusabb, türelmesebb pasik, akik magát a bepróbálkozást előkészítik egy hosszabb puhítással, fűzéssel. De magának a szándéknak a kialakulásához, hogy felszedjenek, nemhogy 15 perc de 15 másodperc is elég egy átlag hetero palinak.
Ne legyenek illúzióid, hogy a veled hosszan és kedvesen társalgó hím a kedves ismerősöd akar lenni, mert erre nagyon kicsi az esély... Ugyanis a legtöbb férfinak megvannak a férfi haverjai ehhez. A veled való csajos társalgás maximum egy kis változatosságot adhat, meg sem közelíti a haverokkal való barmulás hangulati élményét. Gondolhatod, hogy alig várja már, hogy pontot tegyen a felesleges udvarolgatás végére nálad (pl. kb. 15 perc alatt), és mehessen a következő csajra, vagy vissza spanokhoz férfias dolgokról beszélgetni, nagyokat röhögni, és elmesélni az arcoknak, hogy baz' ma megint recska lesz, mert nem sikerált megfűzni egyik csajt se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!