Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért veszi minden fiú a...

Miért veszi minden fiú a kedvességemet flörtnek?

Figyelt kérdés

Szóval 17 éves lány vagyok és mindig az van, hogy van egy srác aki kedves aranyos, jófej de csak barátként érdekel tehát persze, hogy én is jófej vagyok vele, meghallgatom a sztorijait, mosolygok, kedves vagyok vele aztán meg ők mindig úgy veszik ezt, hogy beléjük estem és egyből próbálkoznak aztán ha meg visszautasítom akkor meg én vagyok a szar alak.

Még ha rájuk másznék de nem, szóval miért van az, hogy ha csak szimplán kedves vagyok egy fiúval azt egyből úgy veszi hogy szabad a pálya???

2014. dec. 22. 12:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, a mai világban, EGY maximum KETTŐ, sráccal tudnál kialakítani egy igazi baráti viszonyt. Ha ennyivel megelégszel ezt el tudod érni. De az összes többi , csak a potenciális lehetőséget fogja látni benned. Nem azt mondom , hogy legyél tipikusan bunkó hanem, legyél közömbös velük. Ne legyél kimondottan kedves csak ilyen kis közömbös. Éreztesd velük is , hogy szereted a párod , és az övé vagy. Ennyit tehetsz. A bepróbálkozásokat sosem fogod tudni sajnos elkerülni , kivéve ha elzárkózol és nem élsz társasági életet.
2014. dec. 22. 13:43
 12/23 anonim ***** válasza:
A legtöbb pasi egymással barátkozik, és jól működő barátságokat kötnek. A csajokra így ilyen téren nincs szükségük. Viszont eléggé kimerítő munka csajt fogni maguknak, ezért nem szalasztják el az alkalmat, ha érdeklődésre utaló jeleket tapasztalnak egy csajtól. Na ezért.
2014. dec. 22. 14:46
 13/23 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok a számomra annyira nembejövős lányokkal akikkel szívesen barátkoznék. Utána rosszul érzem magam amikor látom hogy szeretne közeledni. Ami nehéz számomra mert nagyon szívesen barátkoznék mind számomra inkább és kevésbé szexuálisan vonzó lányokkal.
2014. dec. 22. 18:13
 14/23 A kérdező kommentje:

Utolsó akkor te átérzed ezt az egészet :DD

De egyébként én nem minddel hú de jó barik vagyunk kapcsolatot szeretnék, hanem egyszerűen csak egy kedves ismerős, de sokszor még ez se megy...

2014. dec. 22. 21:38
 15/23 anonim ***** válasza:

Át. :)

Igen. Úgyanígy vagyok én is. :)

2014. dec. 22. 21:48
 16/23 anonim ***** válasza:
55%

Hadd világosítsalak fel, kérdező: a fiúknak ez a dolga. Erre vannak genetikailag programozva. És ha az elmúlt 500.000 év erre nem volt elég, valószínűleg a te kedvedért sem fognak megváltozni.

Egyébként meg valószínűleg csáléra állna a szád, ha senki se próbálkozna nálad. Ugyan hogy választanád ki azt az egyet, akivel járni fogsz?

2014. dec. 23. 15:45
 17/23 A kérdező kommentje:

Ne aggódj nem lenne ezzel problémám, de ne mondjad már, hogy úgy van beállítva 4.5 milliárd pasi, hogy 15 perc beszélgetés után próbálkozik.

Ne magadból indulj ki.

2014. dec. 23. 16:04
 18/23 anonim ***** válasza:

Na ne mondd mar, h.nalad 15 perc beszelgetes utan beprobalkoznak!

Nincs ilyen, h. fiulany barisag. Legfjebb ha a fiu vegyestuzelesu... Egy normalis ferfinak nincs szuksege noi baratra. Kollegara, mentorra, osztalytarsra igen de baratra nem. Ez biologia, teljesen normalis, nem tehetsz elene semmit. Es ne fiu baratot keress, ha ne tudsz lannyal baratsagot kialakitani. Sokkal kenyelmesebb, de latod, mi a vege..

2014. dec. 23. 19:45
 19/23 A kérdező kommentje:

Ha elolvasnád amit valamelyik kommentemben írtam...

Nem fiúbarátot keresek, hanem egyszerűen csak a környezetemben élő fiúkkal egy normális ismeretséget szeretnék kialakítani. Nem barát kell csak kedves ismerősöm legyen az akivel nap mint nap találkozok.

2014. dec. 23. 20:00
 20/23 anonim ***** válasza:
Azt se akarj! Megvan oldva!
2014. dec. 23. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!