Mit tegyek, hogy szeressenek?
Azt mondják ezért tenni kell... teszek.
Azt mondják szeresd magad, mert ha te nem szereted, más hogyan szerethetne? ... szeretem magam
Önmagam adom
Kimutatom a saját szeretetem mások iránt
Próbálok mindenkivel kedves lenni, véletlenül se maradjon el egy lehetőség.
Mindenben benne vagyok, ha hívnak.
De mikor én hívok valakit :/ szökőévente... mindenkivel. Elegem van belőle, hogy 200%-ot kihozok a személyiségemből, kinőttem a hisztit és nyafizást, önsajnálást, nem depizek, nem negatívkodom, sosem éreztem magam ennyire önmagamnak, mégis az jön, hogy elfelejtenek, ha nem keresek valakit, akkor meghal a kapcsolat, stb... :/ hova tovább? mit tegyek önmagamért? hát visszazuhanok, sikerélmény 0 NULLA 0
(nem érzem, hogy túlzásba vinnék valami, tolakodó lennék, visszajelzések sem ilyenek. külsőmet sem érzem visszataszítónak)
köszi cuncipofa :*
de most nincs erre időnk... adott a probléma, megoldást kell keresni :)
Juuuuujjjjj de ismerős! :/
Bocsánat hogy segítség nélkül szólok hozzá, de amint elolvastam amit írtál azonnal éreztem, hogy ezt le kell írnom. Nálam sajnos ugyanez a helyzet, emellett rohadtul szerencsétlen és sikertelen vagyok.
Szóval nagyon, de nagyon kíváncsi lennék a megoldásra én is!
(Na jó, a külsőmet visszataszítónak érzem, pedig állítólag nem vagyok csúnya. Legalábbis ezt mondják.)
Ha kinotted a hisztit , az onsajnaltatast , akk ezt minek irod le !?
Jelenleg ahol tanulok , engem se szeretnek tul sokan .. De nekem itt a családom , itt van Isten es ez igy jo ..
Nem kell az utanfutot jatszani .. Foglalkozz inkabb magaddal , vagy biztos van legalabb egy olyan csaladtagod , aki szeret es akivel tartod a kapcsolat ..
En ertem azt , hogy a baratok azok kellenek , es szar hogyha nincs akivel tudnal beszelni .. De baratkozni barhol lehet es irtad hogy szereted onmagad , jol erzed magad .. Akkor mi a problema !? Ugy tudod magad az emberekkel megszerettetni , hogyha onmagad elfogadod es van onbizalmad .. Azt irtad hogy neked van .. Akkor !?
A baratok jonnek - mennek , hogyha eppen nincs akivel tudj beszelni akk beszelj egy csaladtagoddal vagy faszom beszeljel magadba de ne rinyaljal :'D .. Amugy is van egy olyan "mondas" , hogy " inkabb leszek egyeniseg egyedul , minthogy mindenkinek nyaljak , hogy valaki lehessek .. :'D
Egyebkent meg korodat megkerdezhetem ? :D
igen.. ez egy elég nagy rinyálás... nem vagyok rá büszke. vizsgaidőszak, nagy a nyomás rajtam. picit kicsúsztak a dolgok a kezeim közül. nem most, csak eddig próbálkoztam. de eljutottam a tanácstalanságig. ennek szól a kérdés. fáj, hogy a sok küzdelem elvészni látszik. fáj. :/
elbizonytalanodtam, rámtört a félelem, hogy visszaesek. hol a vidámság? :/ pénteken bizony nagy kolibuli lesz ebből a bánatból xd
22 vagyok :)
feladni? :DDDDDDD menj aludni!
Nehéz megfogalmazni. Nem jó gondolkodni. Rossz mikor ilyenre van idő :D
Nincs ilyen rokon. Ez a család olyan... :D örülök, hogy van erőm nemet mondani és elszakadni :)
Fogalmam sincs mi a baj... tanácstalanság miatt vagyok itt.
Eljött a kánaán, minden hipcsi-szupcsi, nem győzöm dicsérni magam :D hát mi a hiba? Magány, értéktelennek érzem magam, depresszió vissza-vissza tér (ez az amit végképp nem értek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!