Mit tegyek, hogy az új osztálytársak végre szeressenek?
Idén egy másik gimibe megyek költözés miatt. Az előző sulimba is úgy érkeztem,hogy mindig mosolygok,kedves vagyok velük,igyekszem segíteni és részt venni a közös programokban,és nem zárkózom el tőlük,hanem beszélgetek velük,de csak annyira,amennyire még nem vagyok elviselhetetlen vagy idegesítő,vagy gond a nyakukon. (és hogy azért önmagamat is adjam,mert mit ér a színjáték?)Senkit se beszéltem ki,nem akartam senkire egy rossz szót se mondani,se állást foglalni valaki ellen. Nagyon igyekeztem,hiszen általánosban gyűlöltek az osztálytársaim,és így,gondoltam,többre megyek,ha így állok hozzá a dolgokhoz. Megjelenésben,beszédben,viselkedésben,és tanulásban is igyekeztem nem okot adni arra,hogy kibeszéljenek,vagy utáljanak.(se káromkodás,se cigi,se dicsekvés,semmi) Próbáltam őszinte lenni mindenkihez,minden nap ápoltan,csinosan mentem iskolába(nem kihívó öltözetben),és a legtöbb dolgozatra és felelésre is készültem (4.6 lett az átlagom),szóval végül is sikerült a tervhez igazodni. És mégis,most megint én vagyok vagy a hülye stréber,vagy a kis r*banc,a beképzelt liba,meg most az egyik nagyszájúbb lány azért utál,mert "odapofátlankodok és kitúrom a helyéről",vagy ami épp jön,lényeg,hogy semmi jó,szinte csak fiú barátaim vannak,sehol egy barátnő,akivel azért másabb barátkozni,mint a srácokkal,de a lányok közül nagyon kevesen szeretnek,és az még csak olaj a tűzre,hogy a fiúk velem barátkoznak(tényleg csak barátilag,ezt mindenki tudja,meg amúgy is,osztálytárssal nem járunk),de nem tehetek róla,egyedül lenni meg mégrosszabb,én nem akartam ezt,én senkinek nem akartam ártani.:(( Pedig csak egy év telt el... Mire vigyázzak,mit kéne tennem,hogy a következő sulimban ez ne forduljon elő? Teljesen tanácstalan vagyok.
16/L
aww tök hosszú választ írtam erre kitöröltem véletlen xd aaaa ne már :P Szóval rövidebben az volt benne, hogy:
Túl nagy a megfelelési vágyad, ne akarj mindenkinek megfelelni. Ne foglalkozz a rosszakarókkal, azok mindig vannak, de ha látják h nem érdekel leszállnak, ha meg ne, akkor szánalmasak lesznek azzal, hogy még mindig próbálkoznak. Az új suliban inkább add magad, úgyis lesz aki befogad. Ne a menőkhöz rohanj csicskáskodni meg segget nyalni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!