Barátság vagy szerelem?
1 éve ismerjük egymást én vagyok a lány, ő fiú.
Kerek 6 hónapig minden nap ramirt. Ő 4-5x Meg kérdezte hogy jarunk-e. De en mindig nemet mondtam neki. Mert en a szebb lanyok koze tartozok ő Meg a csunyább fiuk koze... Fel evig minden nap ramirt. Orakat beszélgettunk aztan jott egy ujj lany. Akivel osszejott... Akkor engem rogton elfelejtett. Tobbet nem írt. Amikir en rairtam alig írt vissza vagy keveset beszeltunk. Azt tudni illik hogy elotte delutan 2-tol este 10-ig beszélgettünk. Nagyon szeretem a fejet egyfolytaban Meg nevettetett. Aztan eltelt 5honap és rairtam. Ez volt november 23-an mikor rairtam..aztan minden nap ismet beszélgetünk... De ő a batyam legjobb haverja. És a batyam azt modja ez már tobb mint baratsag...rosszul erzem magam mikor nem beszélgetünk.. Mindig ragondolok...pl mi lenne ha most itt lenne ő is..stb. Ha csak elcsettintenem magam hogy akarom akkor ott hagyna a baratnojet...szerintunk nem is szereti.
Nem akarok tole semmit mert Hát amugy is van koztunk 130 km... Meg nem tetszik. De lehet hogy bele szerettem a belsejebe?;(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!