Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mindig azt érzem hogy csak...

Mindig azt érzem hogy csak adok, de soha nem kapok mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy baratnom , mar nagyon regota ismerem, mindig segitek neki (szerelem ,csalad,tanulas stb.). Egy olyan fiuja van aki 3× bugott cigizik pial log stb.. Probaltam lebeszelni rola hogy o jobbat erdemel meg ilyenek hat semmit nem ert...

Aztan vegul beletorodtem ha szereti szereti .... Minden 2. nap sirva jon hozzqm hogy mar megint mit csinalt .Ossze

vissza hazudozik nekem es a szuleinek .Szinten log rosszak a jegyei tejjesen megvaltozott.Ha en beszelni akarok vele azt mondja hogy most nem er ra . Ra irok fb-n, megnezi de nem ir vissza.Szerintetek ez normalis??

2014. dec. 6. 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:

"Egy olyan fiuja van aki 3× bugott"

búgott? mi az, egy gerlével hozta össze a sors?

2014. dec. 6. 22:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Felreirtam !:))
2014. dec. 7. 05:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Én már magasról lesz@tam volna rég, rá se írnék, ismerőseim között se lenne fent.
2014. dec. 7. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!