Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hölgyek, barátkoznátok olyan...

Hölgyek, barátkoznátok olyan negyvenes férfival, aki csak azért él együtt (még) feleségével, mert nincs hová költöznie?

Figyelt kérdés

43 éves vagyok, Budapesten élek, de a lakás nejemé, az én vidéki házamban pedig idős szüleim élnek. Házasságunk már csak formális egymásmás mellett élés.

A fővárosban születtem, itt nőttem fel, itt szeretek élni. Leköltözhetnék szüleimhez, de avval nem lennék előrébb. (korlátozottak a munka-, és ismerkedési lehetőségek)

Úgy gondolom, a boldogság nekem is járna. Csak a körülmények nagyban nehezítik. :-(

Nem alkalmi szeretőre vágyom (olyat nem nehéz találni), hanem olyan nőre, aki megérti helyzetemet, de mégis valamiféle tartós barátságra törekszik.

2014. dec. 9. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Király! szóval tartósan keresel szeretőt....ha van munkád, akkor talán telhetne albérletre is, meg ez egyébként is nem túl jó duma, de hasonlónak én is bedőltem már, szóval szerintem csak találsz valakit, aki megértő lesz és ideig, sőt akár évekig is ellesz veled :-), mert ugyanerre vágyik. (Nem én.:-D) Sok sikert!
2014. dec. 9. 12:38
 2/6 anonim ***** válasza:
NEM, addíg, amíg legalább a válóper nincs elindítva, semmi esetre sem.
2014. dec. 9. 12:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy aztán az én nyakamra költözz? Aztán megbánd, és visszamenj anyucihoz? Na nem, köszönöm ebből akkor sem kérnék, ha egyedül lennék...
2014. dec. 10. 08:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kétféle szingli nő van, kérdező. Akiknek volt már dolga nős pasival, és akiknek MÉG nem. Előbbi mérföldekről kiszúrja, hogy nős vagy, és mondhatsz neki akármit, nem fog leállni veled. Utóbbiaknál lehet esélyed, ha fiatal korodban sem jelentett gondot az ismerkedés. De ez a : "Úgy gondolom, a boldogság nekem is járna." duma nem bejövős a csajoknál.
2014. dec. 10. 16:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul: nincs pénzed van feleseged. Ez a leheto legrosszabb osszeallitas, lagalabb az egyiken valtoztass!
2014. dec. 16. 09:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolsonal a pont, ennel jobban osszefoglalni se lehet :)
2016. márc. 14. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!