Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A volt barátnőmmel nagyon...

A volt barátnőmmel nagyon régóta barátok voltunk. Mindig mindent együtt csináltunk, mindenhova együtt mentünk, stb. és azt vettem észre egy idő után, hogy mindig én kezdeményezek. (többi lent. (? ) )

Figyelt kérdés
Mindenbe én kezdeményeztem: pl. én hívtam át mindig, vagy ha nem jött (mert messze laktunk egymástól, és gondolom lusta volt) én mentem, mindig én ötletem volt az itt-ott alvás, akkor is csak én aludtam ott (és egyszer úgy volt hogy ő itt alszik nálunk és telt múlt az idő egyszer csak rám ír hogy "bocsi nem tudok át menni mert anyával sütit sütünk, meg amúgy sincs kedvem, de ne sértődj megˇ") és azt vettem észre így 6-7 év után hogy nem MI vagyok hanem csak ÉN... én ápoltam a barátságunkat. Meg egyszer kipróbáltam, hogy nem keresem.. és.. hát le sem szart. szóval ha én nem keresem, akkor levegő vagyok neki.. meg a kisebb össze veszéseknél MINDIG én kezdeményeztem a kibékülést.. és ebből elegem lett.. (meg most is kicsit összevesztünk és egész nyáron nem beszéltünk) Nos.. részemről a barátságunknak vége.. de közbe meg volt amikor nagyon jó volt amikor együtt voltunk.. (fesztivál, stb..) MIT TEGYEK? SEGÍTSETEK!!! <3
2014. aug. 31. 17:02
 1/7 A kérdező kommentje:

MI vagyunk*

és ugye mint mondtam (vagyis írtam) most is kicsit össze vesztünk és egész nyáron nem beszéltünk, és még annyit fűzök hozzá, hogy most direkt nem kérek tőle bocsánatot, nem kezdeményezek és kíváncsi vagyok mit ofg csinálni s suliba vagy a jövőbe.. (egy suliba járunk)

2014. aug. 31. 17:16
 2/7 anonim válasza:
Én a helyedben nem folytatnám ezt a barátságot. :P Időpazarlás.
2014. aug. 31. 17:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez egy egyoldalú barátság. Ne erőltesd, fölösleges, találsz majd IGAZI barátokat magadnak.
2014. aug. 31. 17:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget:) Sokat segítettet, hogy mit döntsek. Köszi!:)
2014. aug. 31. 17:25
 5/7 anonim ***** válasza:

a kölcsönösség fontos; de lehet, hogy eltérő szociális igényeitek vannak

amikor veled van az jó amúgy? mert ha igen, akkor kedvel, csak lehet neki sok a közös idő, és lazább barátságot preferálna.

emlékszem egy hasonló kérdésre...linkelem, ha megtalálom

2014. aug. 31. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
2014. aug. 31. 17:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Jártam én is így, csak ott lett másik barátnője... olyan volt rendesen, mint egy szakítás. Komolyan megviselt. Nem hiszem, hogy ő ebből bármit észlelt volna. Sajnos keresned kell másik barátnőt, akinek Te is fontos vagy.
2014. szept. 23. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!