Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy kezeljem ezt a helyzetet,...

Hogy kezeljem ezt a helyzetet, hogy mondjam meg neki? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, hosszas egyeztetés után meglátogat és elmegyünk majd bulizni. Jóban vagyunk, csak vannak dolgok, amiket nem tudok kezelni.

Ez eddig tök jó és hétköznapi dolog.

Eddig soha nem fizetett semmit, a belépőjét is én fizettem mindenhol, mondván én választottam a bulit, ő csak eljön velem. 1x volt hogy taxival mentünk, akkor azt ő állta. Semmi több.

A buliban mindig meghívom egy italra ha már sorba állok kérek neki is, ő nem viszonozza ezt, inkább nem iszik, és megvárja hogy én kérjek.

Volt hogy megkért kérjek ki vmit, majd ő fizet, persze ez elmaradt, mert sokan álltak a pultnál ő meg inkább kiment a mosdóba amíg vártam és fizethettem.

Most feljön hozzám, de nem vonattal, hanem pont errefelé jön egy ismerősünk és ő hozza fel kocsival, amúgy nem jönne.

Kicsit messze fogja kirakni, így majd tömeggel is kel mennünk. Neki ugye nincs BKV jegye és ahogy ismerem nem is fog venni magának előre.

Hogy mondjam meg neki, illetve az automata előtt hogy kérjem el tőle azt a 700 Ft-ot hogy fizesse ki a jegyét oda-vissza?

plusz még ugye a bulibelépő, kaja előtte, lehet mozizni is elmegyünk, ez meg az.

Arra gondoltam 1 jegyet viszek neki, hogy azzal hozzánkig el tudjon jönni, aztán ha megyünk valahova vetetek vele jegyet.

Csak ismerem, játszani fogja a hülyét, hogy nem tudja hogy működik, nyomkodjam én.. Mindent nem tudok én se állni. Én hívtam meg, de attól még nem hinném, hogy nekem kellene mindent fizetni.

Szerintetek?

2014. dec. 15. 10:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ideje megtanulnod, lesznek még az életedben olyan szituk, amit nem tudsz úgy megoldani, hogy ne orrolna meg rá a másik fél.Valamit-valamiért. Mielőtt jön, megmondod neki, innentől nem tudsz állni semmi költségét.Vagy most még fizetsz és a nap végén közlöd vele a tényállást. Igen....lehet, megharagszik, megsértődik. Akkor majd egyszer csak találsz valódi barátnőt.
2014. dec. 15. 12:12
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Teljesen igazad van, másnak én is ezt tanácsolnám. Csak amúgy jófej, jól elvagyunk, de nem szeretek menni vele már sehova, mert így gáz. Nem a pasija vagy az anyja vagyok, hanem egy barátnője.

Eddig azt gondoltam belefér 1-2 piameghívás a buliban vagy épp egy beugró, de akkor hívjon vissza egy piára. Vagy mondjuk ha mekizünk, fizesse egyik a hambit, másik a kólát.. Már egyszer mondtam neki tök hülyeség közösbe kérni, mindenki fizesse a sajátját. Jó ez így mondta. Ő fizeti a sütit, amit persze sose kérünk, majd utána, majd legközelebb... én már inkább be se megyek ilyen helyekre, egyedül ő sem :D szóval most így elegem lett.

Valami ilyesmi lesz... BKV vonaljeggyel ide-oda menni nem kevés összeg. Ha nem lesz nála pénz nem veszünk jegyet és nem megyünk sehova, kész.

2014. dec. 15. 12:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy hogy sikerült.
2014. dec. 15. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!