Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Verseket írni szeretők, rátok...

Verseket írni szeretők, rátok lenne szükségem, igaz?

Figyelt kérdés

Az iskolánkban, Karácsony alkalmából (mint szerintem minden normális helyen), meg fogjuk egymást ajándékozni, cetlire felírt nevek kihúzásával. Olyan lányt húztam, aki számomra... Hát, nem éppen közömbös. Verset szeretnék neki, de nem tudom milyen vonalon induljak el. Ha megtiszteltek, és privátban tudunk beszélni, elmondom a legfőbb tulajdonságait, és hogy én milyennek ismertem ki, ennyiből hátha sikerülne egy pár versszak.

17/F

2014. dec. 10. 22:22
 1/2 Firedoom ***** válasza:
tobbnyire teljesen mas jellegu verseket irok, de megprobalhatom. Irjal tulajdonsagokat es ha tudok vazolok egyet.
2014. dec. 10. 22:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha rám hallgatsz, akkor a nehézkes, 0-ról indulás helyett inkább könyvekben, netes oldalakon, profi, híres szerzőtől -például: Radnóti, Szabó Lőrinc- keresel felhasználásra egy találónak érzett (ez fontos!) és meghatóan szép, romantikus idézetet-amelyet beleírhatsz egy neki ajándékozott, nagyon gondosan kiválasztott könyvbe.

Az ajándék könyv kiválasztásához esetleg adhatok tippeket. Ez esetben írj privátot, és megbeszéljük.

A versre neked kell rábukkannod.

2014. dec. 10. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!