Az osztályban 3 gyerek folyton piszkál. Mit tegyek?
Jajj az Én osztályomban ugyan az ez van :D csak ott mindenki-mindenkivel ezt csinálja ebben ez a szomorú,hogy mi 18-20 évesek vagyunk ...
Ajánlom az Én praktikámat: Tűrsz, nem foglalkozol velük, nem reagálsz semmilyen beszólásra. Egy idő utám abba hagyják mert megunják,hogy nem reagálsz. Ha nagyon nem bírod tovább annyit mondhatsz nekik,hogy "Meklora egy primitív parasztok." Ha elkezdenének oltani,húzd ki magad s mosolyogj. Ha csak nem múlik szólhatsz az o.főnek elvégre ő azért is van ....
De tényleg egy idő után megunják,találnak mást :)
Najó, veled egykorú vagyok, és véleményt írok, szóval valószínű nem fog tetszeni a felnőtteknek ez a komment:
Semmiképp ne szólj szűnőnek, vagy felnőttnek, mert az nagyon ciki. Ilyenkor jön be az a mese, hogy mégpedig felnőtt kell ide, de ha belegondolsz, akkor ez olyan mintha valakik a járdán állnának, és te hiába szólsz nekik, hogy húzódjanak, mert nem akarsz hóba lépni... és ezért szólnál a szüleidnek. Ugyan ez a mese... A megoldás az, hogy le kell "kakáld" őket! Ha látják, hogy idegesít, akkor direkt csinálják, szóval te semleges (milyen szép szó :D) arccal kell előttük állj, azonban nem szabad (Te) dühödbe pletykálj róluk, mert az olyan mintha leereszkednél a szintükre. Egyszerűen fel se vedd, le se tedd.
Egyik fuleden be, a masikon meg ki! ;)
Tuti irigyek rad, te pedig tedd a dolgod a suliban legyen benned a csakazertis, tanulj szepen, gyüjts baratokat, es ha beszolnak mosolyogj!! Ez jobban idegesiti majd oket ! :) Hajrá!
Alakíts saját klikket!
Fedezd fel kik azok akik téged csodálnak, és barátkozz össze velük!
Aztán indíts bandaháborút xD
Nyugat a Király!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!