Van egy ismerősöm, éttermet vezet. Bunkóság neki szóvátenni, hogy lassú a kiszolgálás?
Figyelt kérdés
Vagy korrekt dolog, hogy megmondjuk, elvégre az ő dolga is, hogy tudjon róla? Mert multkor szóvá tettük neki, hogy egyetlen pizzára nagyon sokat kellett várni, és ugy tűnt, hogy kicsit besértődött....pedig ezen nem kéne szerintem. Vagy más, ha egy átlagos vendégtől hallja, mintha ismerőstől? Az is igaz, hogy ennek a pasinak tetszek, és lehet hogy személyes kritikának fogta fel....mi a véleményetek?2014. dec. 3. 22:39
1/5 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy csiga lassú a kiszolgálás és enyhítő körülménynek csak is kizárólag az tekinthető ha nem kell fizetni a kajáért illetve ha még oda is csúsztatnak egy ötezrest a szalvétád alá költőpénznek hogy a továbbiakban elmehess egy olyan helyre kajálni ahol normális sebességű a kiszolgálás.
2/5 anonim válasza:
Bunkó is a kiszolgáló személyzet? Csak mert ha egyszerűen arról van szó, hogy kevésbé gyakorlottak az alkalmazottak, inkább ne rugasd ki őket! Ha nem tetszik valami, inkább ne menj oda! Szerintem.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem a személyzettel volt a gond, hanem tul sokáig készült el egyetlen darab pizza.....ezt tettük csak szóvá, nem rugattunk ki senkit
2014. dec. 4. 17:38
4/5 anonim válasza:
De ki volt a hibás? Az ismerősötök?
Amúgy megértem a problémádat, engem is kiakaszt, ha egy étteremben hülyére váratják az embert.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem ő volt a hibás, de mivel ő a menedzser, ezért ugy gondoltuk, nem árt ha tudja...mindenféle bántó szándék nélkül
2014. dec. 5. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!