Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vannak, s ha igen akkor hol...

Vannak, s ha igen akkor hol talälok olyan barätokat akik nem döfnek hatba? 26 f

Figyelt kérdés
2014. dec. 3. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Idősödve, az ember egyre nehezebben talál barátot.

Inkább haverokat keress, aztán talán lesz belőle barátság is.

Nekem sincs olyan barátom, akinek 100%-ban elmondhatok bármit, de azért vannak olyanok, akikre számíthatok.

2014. dec. 3. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Vannak, én se ártanék a barátaimnak, de nekem nincsenek barátaim. Zárkózott, szótlan, szociális fóbiás ember vagyok, ezért nem tudok közeledni az emberekhez.

Szerintem itt is találhatsz.

Én is 26 éves vagyok.

2014. dec. 3. 20:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is barátkoznék, megbízható.

F/29, Budapest.

2014. dec. 3. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Próbáld meg a neten, különböző fórumokon. A közös érdeklődési kör összeköti az embereket.

Nekem vannak barátaim, de szeretek ismerkedni. Csak az a baj, hogy nem hiszek a férfi-nő barátságban. Próbáltam, mert szeretem, hogy a férfiak máshogy látják a dolgokat, de előbb-utóbb mindig többet akartak. Kár...

2014. dec. 3. 21:09
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi tanäcsokat!!

A közös érdeklödési kör a neten,az jonak hangzik!

De probaltam mar h kiírtam kizarolag csak havert,baratot keresek es nem erkezett visszajelzés!

Szorakozohelyen meg eggyaltalan nem lehet!Tapasztalat!

2014. dec. 3. 21:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!