Hol találok ilyen beszélgető partnert? (olvasd el a többit is! )
Figyelt kérdés
Szeretnék találni egy velem nagyjából megegyező korú partnert akivel tudok beszélgetni, nem mintha nem lennének barátaim, de igazából teljesen más egy ismeretlen emberrel megismerkedni, új barátságot kötni, nap mint nap beszámolni hogy mi történt az emberrel, és jól elbeszélgetni, mint az idióta haverokkal akikkel nap mint nap összefutok, és egy két témát nem is lehet ráadásul megbeszélni velük.
FONTOS: nem szerelmi kapcsolatot keresek, hanem egy plátói kapcsolatot egy olyan személlyel akivel ellehet beszélgetni, nap mint nap újra, s újra beszélnénk, stb...
18/F
2014. dec. 2. 20:23
3/4 anonim válasza:
Nekem írhatsz (de csak itt gyakorin szoktam levelezni).
L
4/4 anonim válasza:
Nekem is irhatsz, ha van kedved. :) Én sem kapcsolatot keresek.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!