Hol keressek beszélgető partnert?
Válás közben vagyok, nincsennek barataim, a kollegáimat meg nem akarom a lelki problémaimmal terhelni, már csak azért sem mert a válófélben lévő férjemmel közös a munkahelyünk, és áskálódásnak tünne ellene. Olyan korombeli 40 év körüli embereket szeretnék találni, akikkel kibeszélhetjük a problémainkat.
Nem társkeresésre gondoltam feltétlenül, mert ott ha 10kg-al, és 5 évvel több vagy mint az IDEÁ-ja, nem is fog foglalkozni veled. Uj kapcsolatra meg még nem vagyok felkészülve.
Hol keressek iylen embereket?
Szia 44 éves nő vagyok, kicsi gyerekekkel. Szívesen beszélgetek veled, de néha eltűnök. Írjál, előbb-utóbb, ahogy tehetem, válaszolok. (kölykök, ugye)
Szeretem az állatokat, nagyon. aztán...hát, főzésben nem nagyon vagyok otthon, stb. de bármiben szívesen meghallgatlak. Ha akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!