Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol keressek beszélgető partnert?

Hol keressek beszélgető partnert?

Figyelt kérdés

Válás közben vagyok, nincsennek barataim, a kollegáimat meg nem akarom a lelki problémaimmal terhelni, már csak azért sem mert a válófélben lévő férjemmel közös a munkahelyünk, és áskálódásnak tünne ellene. Olyan korombeli 40 év körüli embereket szeretnék találni, akikkel kibeszélhetjük a problémainkat.

Nem társkeresésre gondoltam feltétlenül, mert ott ha 10kg-al, és 5 évvel több vagy mint az IDEÁ-ja, nem is fog foglalkozni veled. Uj kapcsolatra meg még nem vagyok felkészülve.

Hol keressek iylen embereket?

2009. dec. 21. 09:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én szívesen elbeszélgetek veled,ha gondolod,40 éves nő vagyok.
2009. dec. 21. 09:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia 44 éves nő vagyok, kicsi gyerekekkel. Szívesen beszélgetek veled, de néha eltűnök. Írjál, előbb-utóbb, ahogy tehetem, válaszolok. (kölykök, ugye)

Szeretem az állatokat, nagyon. aztán...hát, főzésben nem nagyon vagyok otthon, stb. de bármiben szívesen meghallgatlak. Ha akarod.

2009. dec. 21. 09:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Myvipen vannak klubok, kiválaszthatod az érdeklődési körödnek megfelelőt, és találhatsz neked szimpi embereket, én is szoktam ismerkedni ott!
2009. dec. 28. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!