Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy lánynak főleg fiú barátai vannak és legtöbbször velük lóg, velük találkozik, nem a barátnőivel?

Figyelt kérdés
2014. dec. 2. 12:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Fiúk mellett is meg lehet maradni nőnek. Fiúk között is van különbség, olyanokkal kell barátkozni akik normálisan beszélnek és viselkednek.

Én pl. sosem káromkodok, nem viselkedek gusztustalanul és tökéletesen el tudom látni a házimunkát és főzni is tudok.

Nem érzem magam férfias nőnek csupán azért mert fiú barátaim vannak.

2014. dec. 6. 11:49
 12/14 turatura válasza:

Szerintem nem a nemük a lényeg, hanem a minőségük.

Ha Aggodó Anyukával van dolgunk, akkor válaszom: mindenesetre csak akkor avatkozz be, ha nyilvánvalóan rossz társaság. Kiegészítés: ha számára rossz, nem számodra.

Amennyiben Szende Szűz aggódik, akkor ez:

Na ne hülyéskedj, édes lányom, menj, érezd magad jól. És 10-re érj haza.

2014. dec. 7. 10:37
 13/14 anonim válasza:
Tisztelt 10-es én a kollegáimmal sem szoktam undoritóskodni, vagy trágárkodni, bármennyire hihetetlen is, ez szerintem nem jellemző az emberekre, vannak persze kivételek, ha te ezt vonod le akkor máshoz szoktál. Vannak férfi dolgok és vannak női dolgok, és olyan dolgok, amit egy nő társaságában soha nem hoznék elő, és most sem az alpári dolgokra gondolok
2014. dec. 7. 11:58
 14/14 anonim válasza:

9-es, akin észreveszem, hogy bulizáson, hülyülésen kívül kívül mást is akarna, azzal onnantól fogva nem haverkodom. Sosem volt semmilyen testi vagy lelki kapcsolatom haverral, én pedig elég rideg típus vagyok, de ha van valakim, az sokáig. Életem legelső kapcsolata 3 (!) évig tartott, amikor 14 éves voltam, akkor jöttem össze a sráccal, és sosem volt haverom előtte. Aztán volt egy hét évig tartó, most pedig már közel 10 éve vagyok együtt a férjemmel. Jó, nem vagyok házias, sem finom hölgy, meg semmilyen, mégis működik. A lényeg, hogy a haver az tabu részemről, és a haver, aki ezt másképp gondolja, onnantól fogva nem haver többé. Én nem vagyok sem szerelmes típus, sem párzási ingereim sincsenek, ha ellenkező nemű társaságában vagyok, úgyhogy nem mindenkire igazak a klisék, vannak olyan ufók is, mint én. És annak ellenére, hogy baromi maszkulin nő vagyok, én is utálom, és végtelenül undorodom a nőies, nyápic férfiaktól.

A 8-as voltam.

2014. dec. 8. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!