Mit gondoltok arról, ha egy lánynak főleg fiú barátai vannak és legtöbbször velük lóg, velük találkozik, nem a barátnőivel?
Ugyanazt, mint az első :D
Nekem is főleg fiú barátaim vannak, mivel 2 fiútestvérem van, így főleg fiú társaságban voltam, meg velük jobban megértettem magam. Szeretem, hogy ők nem pletykálnak, meg szidnak a hátam mögött, a képembe meg nem vigyorognak. Hanem megmondják, hogy mit gondolnak. 25/N
Én is általában fiúkkal barátkozok. Velük sokkal jobban megértem magam, nyugodtabban érzem magam és van egy nagyon fontos dolog, most ezt pozitívan mondom, de a fiúk egyszerűek. Ha valami gondjuk van akkor megmondják, ha örülnek kimutatják, ha segítség kell elfogadják.
Ellentétben a lányok azt se tudják mit gondolnak vagy mit akarnak. Állandóan csak a nyekergés, meg hogy hogyan nézek ki, meg az élet hasonló nagy kérdései. Segíteni? Ugyan már ahhoz túl büszkék, vagy ha mondasz valamit úgyse azt csinálják, elmegy a fülük mellett. Meg állandóan csak kombinálnak és a többi hülyeség
Én is egyszerű embernek tartom magam és ki tud borítani ha valaki csak bonyolítja a dolgokat.
Én például előbb beszélek meg fiúkkal személyes dolgot, mint lányokkal. Ők máshogy látják valahogy a dolgokat. De ez oda-vissza megy természetesen. Jelenleg barátaim között egyedül vagyok lány, úgyhogy én vagyok a csapat lelkisegély szolgálata :D Ha olyan személyes a téma, hogy nem lehet egy sör mellett kitárgyalni a többiekkel, akkor hozzám fordulnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!