Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak? Félek a lányoktól.

Mit csináljak? Félek a lányoktól.

Figyelt kérdés

Én is lány vagyok...És az a helyzet, hogy félek a többi lánytól...Szerintem ennek az az oka, hogy az előző sulimban éveken keresztül folyamatosan piszkáltak a kinézetemmel, szóval valamikor akkortájt alakult ki bennem ez az érzés...És minden lányt, nőt felsőbbrendűnek tartok magamnál, mert rajtam kívül mindenki néz ki valahogy...És ez olyan rossz érzés, mert lányok társaságában nem tudom elengedni magam, mert közbe állandóan az jár a fejemben, hogy biztos ők is látják rajtam, hogy milyen ronda vagyok és hogy alsóbbrendű vagyok, mint ők, ezért nem is érdemlem meg, hogy szóba álljanak velem...Ez nagyon bizarrul hangzik így, de tényleg ez van...

Csak néha mégis hiányzik, hogy legyen legalább 1 lány barátom, akivel megbeszélhetnék kicsit lányosabb dolgokat, amiket fiúkkal nem lehet...

Mit csináljak? :(

17/L

2014. nov. 25. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Önbizalom a kulcsszó :) Küldj képet és megmondom hogy van -e okod félni vagy sem :)) Hidd el nincs ronda lány a szépség relativ :D
2014. nov. 25. 21:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de én...tényleg nagyon ronda vagyok
2014. nov. 26. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez nem félelem, ez komplexus. Miért lennének felsőbbrendűek? Amúgy csatlakozom az elsőhöz. De nem szabad elhagyni magad. Ha te magad csúnyának tartod magad és ezt ki is sugárzod magadból, akkor sajnos a környezeted ezt látni fogja és ki is használják. Biztos van ott a sulidban egy vagy akár több lány, aki mittudomén hasonlóan érez, olyan nincs hogy legalább a suliból egyetlen árva lány nem létezik akivel esetleg beszélgetni tudnál.

De először azt kell a saját fejedben lerendezned, hogy nem gondolsz magadról olyanokat, hogy csupán a kinézeted miatt nem érsz semmit. Valami kis minimális önbizalmadnak lennie kellene, enélkül az életben elég nehéz boldogulni.

Csak fel a fejjel :)

23/L

2014. nov. 26. 18:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. nov. 26. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Amúgy ha akarod, küldj levelet, aztán ha részletesebben leírod a dolgot, hogy hogy érzel, akkor lehet hogy tudok neked segíteni. :)
2014. nov. 26. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!