Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátnőm kutyája szétrágta a...

Barátnőm kutyája szétrágta a cipőm, mit tegye? Ki fizessen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátnőmnél voltam és a kutyája szétrágta a cipőm (nem szóltak, hogy cipőrágós), úgy, hogy tönkrement. Az ő szülei nem rég váltak, most költöztek új helyre, nem tudom nekik ez mekkora teher lenne kifizetni. Viszont mi is túl vagyunk egy nagyobb kiadáson, nincs cipőre 15 000 forintunk, amibe került. 2 hetes cipő volt, direkt vigyáztam rá, meg miden mégis ez történt. Barátnőm még nem jelentkezett, hogy felajánlja, hogy kifizetik, vagy valami, szerintem az anyja leszarja ezt, mikor barátnőm szólt neki le se jött, csak telefonált tovább (pedig hallotta, válaszolt)... Szerintetek mit tegyek? Nincs más téli cipőm :(

2014. nov. 23. 12:10
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nem is láttam az árát, csak most. Nem szoktam kikönyörögni drága dolgokat, megértem ha nem veszik meg, mert esetleg nincs rávaló. Telefont kértem karácsonyra, nem kapok, mert drága. Ennyi, megértettem, nem terhelem a szüleimet rinyálással...
2014. nov. 23. 17:22
 22/27 A kérdező kommentje:
A barátnőm összeveszett az anyukájával. Hogy miért nem mutattuk meg a cipőt, miért nem vittük fel (mert rohantam, siettem nagyon, és a barátnőm szólt neki de nem jött le) meg hogy a barátnőm ne szervezkedjen meg ne mondja meg hogy kivel beszél telefonon... Pedig tényleg kéne a pénz, mert ez így olyan mintha azt rágta volna szét a kutya... :(
2014. nov. 23. 17:32
 23/27 A kérdező kommentje:
Kérlek segítsetek! Anyukája nem hívja az enyémet, az enyém nem hívja az övét, mivel "nem az ő kutyája volt", ami igaz is, én rögtön hívtam volna minket (ez így furán hangzik), hogy bocsánatot kérjek...
2014. nov. 23. 18:21
 24/27 anonim ***** válasza:
Apuka?
2014. nov. 23. 19:38
 25/27 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy elváltak
2014. nov. 23. 19:49
 26/27 anonim ***** válasza:
Ja bocsi az kimaradt. Szerintem akkor menjetek el hozzájuk és higgadtan beszéljétek meg. Azért ez nem állapot...
2014. nov. 23. 20:23
 27/27 A kérdező kommentje:
Kedves anyuka azóta nem mondott egy bocsanatot... Ez pedig szerintem alapveto ilyenkor.
2014. nov. 23. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!