Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátnőm kutyája szétrágta a...

Barátnőm kutyája szétrágta a cipőm, mit tegye? Ki fizessen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátnőmnél voltam és a kutyája szétrágta a cipőm (nem szóltak, hogy cipőrágós), úgy, hogy tönkrement. Az ő szülei nem rég váltak, most költöztek új helyre, nem tudom nekik ez mekkora teher lenne kifizetni. Viszont mi is túl vagyunk egy nagyobb kiadáson, nincs cipőre 15 000 forintunk, amibe került. 2 hetes cipő volt, direkt vigyáztam rá, meg miden mégis ez történt. Barátnőm még nem jelentkezett, hogy felajánlja, hogy kifizetik, vagy valami, szerintem az anyja leszarja ezt, mikor barátnőm szólt neki le se jött, csak telefonált tovább (pedig hallotta, válaszolt)... Szerintetek mit tegyek? Nincs más téli cipőm :(

2014. nov. 23. 12:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván ha van egy kutyám, akkor rászólok a vendégre, hogy tegye el ide/oda, ahova mutatom, a cipőjét, nehogy az állat szétrágja.

Felelőtlen volt a házigazda, a kérdező nem tehet az egészről. Szerintem is a szülőknek kellene ezt megbeszélni.

2014. nov. 23. 13:11
 12/27 A kérdező kommentje:
Végül az ő anyukája nem hívta az enyém. A barátnőm olvassa az üzeneteket de nem ír. Pedig ezt le kéne rendezni, nem vicces 15 000 Ft-nál..
2014. nov. 23. 16:19
 13/27 anonim ***** válasza:

Illene kifizetniük. Nálunk amíg kölyök volt a kutya minden cipőt elraktunk,vendégek cipőjét is egyből be a szekrénybe.Illetve szóltunk,hogy ágyon és elérhető helyen senki semmit ne hagyjon,mert bármit szétrághat még egy 3 hónapos ebzet.

Valóban a gazdiknak illene tájékoztatni a vendégeket.

Ha nem is 15 ezret,de legalább egy 10-est adjanak nektek!

2014. nov. 23. 16:38
 14/27 A kérdező kommentje:
Csak tényleg félek, hogy én leszek a kegyetlen, aki ezt teszi barátnőmékkel (egyáltalán nem szegények, vagy ilyesmi, csak azok vannak amit leírtam), de nem én tehetek erről. zsebpénzem nincs annyi, a szüleim se szívesen adnak ki 2x 15 ezer forintot cipőre, szóval... :(
2014. nov. 23. 17:00
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

"a szüleim se szívesen adnak ki 2x 15 ezer forintot cipőre"

Nem értem minek kellene másodszorra is 15 ezer ft-os cipőt venni?

2014. nov. 23. 17:02
 16/27 A kérdező kommentje:
Mert olyan ami jó, nem ázik át, sokáig lehet hordani, megfelelő az alakja ahhoz, hogy a talpbetétem (lúdtalpas vagyok) belemenjen, az sajnos ennyi... :(
2014. nov. 23. 17:03
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már a kérdező hibája legyen, hogy nem tájékoztatták erről. Én felelősséget vállalok az állataimért, eleve nem szednek szét semmit, ha igen akkor szólnék. Plusz ha egyszerűen 15 ezer Fts cipője volt, akkor miért vegyek újra egy olcsóbbat?
2014. nov. 23. 17:05
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

De, te tehetsz róla, nem kell 15 000-es cipellőt sírni ki.

Amúgy alap, hogy kifizetteti velük anyud.

2014. nov. 23. 17:10
 19/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Utolsó, neked külön köszönöm!
2014. nov. 23. 17:11
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem utolsó, utolsó előtti
2014. nov. 23. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!